STEŽE SE OBRUČ! UKP širi istragu U UNDP! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU!

Autor:

Vesti

02.09.2024

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budite bolje informisani od drugih!

STEŽE SE OBRUČ! UKP širi istragu U UNDP! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU!

Foto: UKP, Privatna arhiva, ST/Nemanja Pančić, Tanjug/Miloš Milivojević, Promo

Politika

Srpski telegraf u izdanju za ponedeljak 2. septembar donosi pregršt važnih i interesantnih priča!

  • NAPAD NA PORODICE FUNKCIONERA! KRIK MORA DA OBJASNI KAKO JE DOŠAO DO LIČNIH PODATAKA!

Istraživačka mreža Krik, koju vodi Stevan Dojčinović, poslala je na adrese mnogobrojnih institucija, poput sudova, tužilaštava i Poreske uprave, zahteve koji sadrže lične podatke građana. Na spisku su uglavnom visoki državni funkcioneri, njihovi saradnici, ali i članovi porodice, uključujući roditelje, braću i sestre, snaje, zetove, pa u nekim slučajevima i decu.

 
  • SI ĐINPING UZVRAĆA UDARAC! PANIKA U AMERICI! Zbog Kine staje proizvodnja ćipova i oružja! Peking ograničio izvoz germanijuma i galijuma, uskoro će i antimona!

Zapadni tehnološki, ali i vojni giganti u pravoj su panici jer je Kina već ograničila izvoz dve ključne sirovine galijuma i germanijuma, a iz Pekinga najavljuju da bi isto mogli da urade i s antimonom.

 

  • NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA U GORNJEM MILANOVCU! TERETNI LIFT UBIO RADNICU!

U jezivoj nesreći u Gornjem Milanovcu stradala je prekjuče ČaČanka Aleksandra Banović (35). Ovu radnicu u gornjomilanovačkoj prodavnici priklještio je teretni lift i stradala je na licu mesta.

 

  • STEŽE SE OBRUČ! UKP ŠIRI ISTRAGU U UNDP!

Steže se obruč oko aktera velike afere vezane za projekat rekonstrukcije i dogradnje Fakulteta likovnih umetnosti u Beogradu, saznaje Srpski telegraf. Prema informacijama našeg lista, Uprava kriminalističke policije (UKP) proširuje istragu kojom su, nakon podnošenja krivične prijave, obuhvaćeni ljudi iz vrha kancelarije UNDP u Beogradu.

 

  • POBEGLA KOD ZOLE! IVAN SE NAPIO, PA NAPAO MILJANU!

Bivša rijaliti-učesnica Žana Omnia Đorđević iznela je šokantne tvrdnje o odnosu Miljane Kulić i Ivana Marinkovića u programu uživo. Naime, Žana je optužila Ivana Marinkovića da je fizički nasrnuo na Miljanu Kulić dok je bio pod dejstvom alkohola.

 

DANAS POKLON DODATAK ASTRO!

Republika

Foto: Republika

Naslovna strana Srpskog telegrafa za 2. septembar 2024.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading