GENERAL ZALUŽNI U KNJIZI OTKRIO TAJNE KRVAVOG RATA U UKRAJINI! Zelenski omogućio Putinu klanicu u Bahmutu! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU!

Autor:

Vesti

11.09.2024

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budite bolje informisani od drugih!

GENERAL ZALUŽNI U KNJIZI OTKRIO TAJNE KRVAVOG RATA U UKRAJINI! Zelenski omogućio Putinu klanicu u Bahmutu! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU!

Foto: Tanjug/AP, Yuliia Ovsiannikova / Zuma Press / Profimedia

  • Srpski telegraf u izdanju za sredu, 11. septembar donosi pregršt važnih i interesantnih priča!

 

  • TEROR U SEVERNOJ MITROVICI, UHAPŠEN ČAK I ČOVEK KOJI JE SNIMIO INCIDENT TELEFONOM! Kurtijeva policija 10 minuta brutalno tukla srpske mladiće!


Kurtijeva policija brutalno je pretukla i uhapsila četvoricu srpskih mladića u severnom delu Kosovske Mitrovice. Prema rečima lidera Srpske demokratije Aleksandra Arsenijevića, koji je juče po podne tako|e uhapšen jer je sve obelodanio, iživljavanje je trajalo čitavih 10 minuta.

 

  • GENERAL ZALUŽNI U KNJIZI OTKRIO TAJNE KRVAVOG RATA U UKRAJINI! ZELENSKI OMOGUĆIO PUTINU KLANICU U BAHMUTU

U Ukrajini vlada prava jagma za knjigom "Gvozdeni general, lekcije ljudskosti", u kojoj je nekadašnji komandant ukrajinske vojske Valerij Zalužni otkrio sukobe s predsednikom Volodimirom Zelenskim i pogrešne odluke na frontu, koje su hiljade vojnika koštale `žvota.

 

 

 

  • OSEĆAO NEMOĆ! POSLEDNJI INTERVJU BORE ČORBE! Ja sam mator, umoran i lenj

 

U poslednjem intervjuu koji je dao početkom godine, kada je već bio narušenog zdravlja, posle tek preležane upale pluća, Bora Đorđević je bio svestan svog narušenog zdravlja, ali mu je ljubav prema supruzi Dubravki bila glavni motiv da poživi što duže, otkrio je roker Miri Adanji Polak. Naime, Bora je i tada pokazao da je zagriženi roker i da će to ostati do kraja, pa je u stihovima naglasio da je svestan svega onoga što dolazi.

 

  • OBJAVIO KRAJ! KARI PEŠIĆ: "VIŠE NISAM SELEKTOR"!

Svetislav Pešić nije više selektor Srbije. Ta vest je kao bomba juče odjeknula u domaćim elektronskim medijima, a ko }e voditi "orlove" u narednom periodu, ostaje nepoznanica. Naime, nije u pitanju nikakav revolt iskusnog trenera, koji je našoj zemlji s poslednja dva velika takmičenja, Svetskog prvenstva i Olimpijskih igara u Parizu, doneo dve medalje, srebrnu i bronzanu. Pešiću je jednostavno istekao ugovor. Podsećamo, popularni Kari je prošle jeseni rekao da "naredne godine u ovo doba" neće biti selektor.

  • OTKRIVAMO! OVO JE NOVI PREDSEDNIK KSS! ILIJA JOVIĆ NASLEDNIK DANILOVIĆA!
     

DANAS POKLON-DODATAK POTROŠAČKA PATROLA 

Republika

Foto: Srpski telegraf

Naslovna strana Srpskog telegrafa za 11. septembar 2024.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading