TRAGIČAN KRAJ POTRAGE! NESTALI MLADIĆ NAĐEN MRTAV! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU!

Autor:

Vesti

03.09.2024

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budite bolje informisani od drugih!

TRAGIČAN KRAJ POTRAGE! NESTALI MLADIĆ NAĐEN MRTAV! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU!

Foto: ST/Tamara Pavišić, Facebook

Srpski telegraf u izdanju za utorak 3. septembar donosi pregršt važnih i interesantnih priča!

  • VUČIĆ U STANARIMA KOD DOBOJA! JEDNAKO  VOLIMO SRBIJU I  SRPSKU!

Građani Republike Srpske ne samo da imaju predsednika Srbije koji jednako voli Srbiju kao i Srpsku već imaju i narod u Srbiji koji voli Republiku Srpsku, poručio je juče predsednik Aleksandar Vučić u Stanarima, nedaleko od Doboja. Šef države je tamo prisustvovao otvaranju novog doma zdravlja Srbija, u koji je naša zemlja ulo`ila 1,8 miliona evra.

 

  • SVE ĆE SE VRTETI OKO  SARE VAGENKNEHT! NOVA ČELIČNA ANGELA MERKEL! Rešava sudbinu Nemačke i EU!

Čelična dama nemačke politike Sara Vagenkneht (55) postigla je ogroman uspeh na izborima u saveznim državama Saksoniji i Tiringiji, koji joj je odskočna daska za parlamentarne izbore 2025. Njen levičarski pokret BSW, koji je formirala pre smo 11 meseci, treći je po broju osvojenih mandata i prihvatljiv je za formiranje koalicije demohrišćanima (CDU), koje je nekad vodila Angela Merkel.

  • TRAGIČAN KRAJ POTRAGE! NESTALI MLADIĆ NAĐEN MRTAV!

Iz šume pored puta ka Mladenovcu juče oko 11 sati odjeknuo je vrisak sestre Luke Vuksanovića (26), nestalog pre devet dana. To je za rođake, prijatelje i sve koji su došli da pomognu u pretrazi terena značilo samo jedno. Mladić je nađen mrtav.

Tako se okončala ova drama, iščekivanje i nada porodice da je živ, ali misteriju Lukinog nestanka tek treba da razreše obducenti.

 

  • OTKRIVAMO! ŠTA JE BORA NAPISAO U TESTAMENTU!

​Bora Đorđević, frontmen kultnog benda "Riblja čorba", i dalje se nalazi u Kliničkom centru u Ljubljani, gde se bori sa teškim zdravstvenim problemima. Nažalost, Bora je intubiran i smešten na posebnom odeljenju, zbog čega su posete strogo zabranjene. Ipak, njegova supruga Dubravka ima posebno odobrenje da bude uz njega čitav dan, što je izuzetak u ovakvim situacijama.

 

 

  • KRVAVI OBRAČUNI U KOLORADU, BAJDEN I KAMALA NE MOGU DA ZAŠTITE NAROD! HAOS U AMERICI, ANĐELI PAKLA JAČI I OD DRŽAVE! 

Grad Aurora u saveznoj državi Kolorado više nije u Americi. Tamo vlada mafija iz Venecuele kojoj policija i vlasti ne mogu ništa, pa su u obračun s njima masovno motociklima krenuli Anđeli pakla.

DANAS POKLON: MAGAZIN RIJALITI

Republika

Foto: Republika

Naslovna strana Srpskog telegrafa za 3. septembar 2024.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading