HOROSKOP ZA PETAK 13. SEPTEMBAR! Lavovi - više se KREĆITE, Škorpije - očekuje vas MIRAN PERIOD sa partnerom!

Autor:

Vesti

13.09.2024

00:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Astrologija je drevna nauka koja proučava uticaj nebeskih tela na živote ljudi. Mnogi veruju da položaj planeta u trenutku rođenja može otkriti mnogo toga o karakteru, osobnosti i sudbini pojedinca. Horoskop, koji se zasniva na astrološkim principima, postao je popularan širom sveta, privlačeći pažnju, kako vernika tako i skeptika, pa da vidimo šta on kazuje za danas.

HOROSKOP ZA PETAK 13. SEPTEMBAR! Lavovi - više se KREĆITE, Škorpije - očekuje vas MIRAN PERIOD sa partnerom!

Foto: Shutterstock

Ovan - Ovaj dan vam donosi potpisivanje sporazuma koji će bitno uticati na vaše dalje poslovanje. Značajan napredak u poslovanju. Blizanci - Pozitivna energija će učiniti da vam mnoge stvari idu od ruke. Od danas vam slede konstantni dobici. Lav - Konačno se stvari odvijaju tempom kojim želite jer vam se u ovom periodu poslovna komunikacija odvija savršeno. Vaga - Danas ste usredsređeni na važan poslovni sastanak. Uspeh u okviru uslužnih delatnosti. Strelac - Sve koji se bave trgovinom ili sarađuju s inostranstvom očekuje povećan obim posla. Vaše finansije se popravljaju. Vodolije - Svima koji se bave kreativnim zanimanjem ili prosvetom ovaj dan donosi pohvale i priznanja za ostvarene rezultate.

Ribe - Glavna tema ovog dana je sastanak s poslovnim saradnicima i sklapanje sporazuma. Rad na veoma zahtevnom projektu. Jarčevi - Nalazite se u dilemi da li da prekoračite granicu prijateljstva s osobom koju poznajete s posla. Uskoro sledi vaš sastanak. Škorpije - Uspeh u zajedničkom poduhvatu s partnerom doneće vam obostrano zadovoljstvo. Miran period. Device - Slobodni započinju vezu s osobom koju poznaju preko posla. Početak tajne ljubavne veze. Rakovi - Danas možete očekivati rasplet neke nedefinisane situacije s partnerom. Imate različite stavove u pogledu bitnih pitanja. Bikovi - I partner i vi možete impulsivno reagovati na komentare, što može izazvati kraću svađu.

Device - potreban vam je odmor.

Vaš kompletan horoskop pročitajte OVDE.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading