HOROSKOP ZA PONEDELJAK 9. SEPTEMBAR! Vage - povoljan period za promenu posla, Lavovi - slobodne očekuje početak uzbudljive i veoma strastvene veze!

Autor:

Vesti

09.09.2024

00:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Astrologija je drevna nauka koja proučava uticaj nebeskih tela na živote ljudi. Mnogi veruju da položaj planeta u trenutku rođenja može otkriti mnogo toga o karakteru, osobnosti i sudbini pojedinca. Horoskop, koji se zasniva na astrološkim principima, postao je popularan širom sveta, privlačeći pažnju, kako vernika tako i skeptika, pa da vidimo šta on kazuje za danas.

HOROSKOP ZA PONEDELJAK 9. SEPTEMBAR! Vage - povoljan period za promenu posla, Lavovi - slobodne očekuje početak uzbudljive i veoma strastvene veze!

Foto: Shutterstock

Ribe, odlične rezultate ćete postići u okviru sastanka na kojem ćete se izboriti za idealne uslove saradnje. Podrška uticajne osobe. Vodolije, nezaposleni mogu da dobiju dobru poslovnu ponudu za honorarnu saradnju. Međutim, to će biti privremeno rešenje. Jarci, povoljni aspekti donose pozitivnu energiju u vidu ispravnih poteza i procena za pravac daljeg poslovanja. Strelci, ovaj period doneće vam povoljne vesti ako sarađujete s inostranstvom ili nameravate da odete tamo da radite. Škorpije, ovaj dan obeležiće dobijanje važnih dokumenata, neophodnih da biste krenuli napred u karijeri. Osmislite dobar plan. Vage, planete vam pružaju podršku za prelazak na novo radno mesto. Atraktivna ponuda s neočekivane strane.

Device, vaša osećanja prema osobi s kojom imate dosta isprekidan odnos su pomešana. Ne znate šta da mislite. Lavovi, slobodne očekuje početak uzbudljive i veoma strastvene veze s osobom koju su upoznali na putovanju. Rakovi, nesuglasice s ukućanima mogu da vas izbace iz takta. Problem ćete rešiti uprkos tenzijama. Blizanci, raspravu s partnerom pokrenuće potpuno suprotni stavovi što se tiče bitnih pitanja. Bikovi, pred vama su lepi trenuci s partnerom. Slobodnima predstoji poznanstvo na putovanjima. Ovnovi, partner je počeo da sumnja u vas jer ste se zatvorili u svoj svet i postali veoma nepristupačni.

Što se tdravlja tiče, Vodolije će mučiti nervoza, Jarce bolovi u zglobovima.

Vaš kompletan horoskop pročitajte ovde.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading