HOROSKOP ZA SREDU 10. SEPTEMBAR! Rakovi - očekujte poslovnu ponudu, Vodolije - slobodne danas očekuje veoma strasna avantura!

Autor:

Vesti

11.09.2024

00:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Astrologija je drevna nauka koja proučava uticaj nebeskih tela na živote ljudi. Mnogi veruju da položaj planeta u trenutku rođenja može otkriti mnogo toga o karakteru, osobnosti i sudbini pojedinca. Horoskop, koji se zasniva na astrološkim principima, postao je popularan širom sveta, privlačeći pažnju, kako vernika tako i skeptika, pa da vidimo šta on kazuje za danas.

HOROSKOP ZA SREDU 10. SEPTEMBAR! Rakovi - očekujte poslovnu ponudu, Vodolije - slobodne danas očekuje veoma strasna avantura!

Foto: Shutterstock

Ovnovi, ulazite u period kada postoji mogućnost prekida blokade ili zastoja u poslovanju. Očekuje vas nova poslovna ponuda. Bikovi, tokom ovog perioda akcenat je na finansijskom pitanju. Najviše se uzdate u sebe i svoje resurse. Blizanci, ovaj mesec protiče u znaku rešavanja finansijskih pitanja. Budite oprezniji i ne ulazite u rizične investicije. Rakovi, očekujte poslovnu ponudu. Ovaj period neće biti povoljan za obnavljanje starih saradnji. Lavovi, iza vas se nalazi period prepun napetosti i komplikacija s poslovnim saradnicima. Uspećete da napravite pomak ka stabilizaciji. Device, prisutne su neočekivane okolnosti u saradnji s inostranstvom i nepredviđeni problem na poslovnom putovanju.

Vage, planetarna energija donosi priliku da rešite pitanje koje kvari atmosferu između vas i partnera. Škorpija, slobodni mogu da upoznaju zanimljivu osobu, ali, u istovremeno, mogu biti sumnjičavi i nesigurni da li je ona prava. Strelci, intenzivan društveni život i kvalitetno vreme koje budete proveli s partnerom doprineće vašem dodatnom zbližavanju. Jarci, zajedničko putovanje i izlasci doprineće tome da svi nesporazumi izgledaju kao daleka prošlost. Vodolije, slobodne danas očekuje veoma strasna avantura. Izlazak s veoma privlačnom osobom, koja je nešto starija. Ribe, ovaj dan može da obeleži poznanstvo s osobom sličnih interesovanja. Slobodnima sledi obnavljanje veze s bivšim partnerom.

Što se zdravlja tiče, Vage će mučiti glavobolja, Ribe nervoza...

Vaš kompletan horoskop pročitajte ovde.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading