HOROSKOP ZA ČETVRTAK 12. SEPTEMBAR! Jarčevi - očekuje vas NOVO LJUBAVNO POGLAVLJE, Rakovi - precizno izlažite IDEJE!

Autor:

Vesti

12.09.2024

00:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Astrologija je drevna nauka koja proučava uticaj nebeskih tela na živote ljudi. Mnogi veruju da položaj planeta u trenutku rođenja može otkriti mnogo toga o karakteru, osobnosti i sudbini pojedinca. Horoskop, koji se zasniva na astrološkim principima, postao je popularan širom sveta, privlačeći pažnju, kako vernika tako i skeptika, pa da vidimo šta on kazuje za danas.

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 12. SEPTEMBAR! Jarčevi - očekuje vas NOVO LJUBAVNO POGLAVLJE, Rakovi - precizno izlažite IDEJE!

Foto: Shutterstock

Bik: Ključ uspeha ovog dana sastoji se u oslanjanju na članove tima. U suprotnom, može da dođe do ozbiljnog previda, Rak: Pripremite se za važan poslovni sastanak jer će uspeh u potpunosti zavisiti od vašeg samopouzdanja. Precizno izlažite ideje, Device: Usredsredite se tokom ovog dana na rešavanje pravnih problema. Nezaposleni mogu dobiti honorarni posao. Škorpije, Početak nove poslovne saradnje i sklapanje sporazuma obeležiće ovaj dan. Polažete temelje dugoročne saradnje, Jarčevi: Poseban uspeh mogu da očekuju oni koji se bave privatnim biznisom. Mogući su iznenadni dobici, Ribe: Povoljan položaj planeta stavlja akcenat na vašu saradnju. Ovaj period obeležiće brojni sastanci i uspostavljanje nove saradnje.

Vodolije: Slobodni mogu da započnu vezu s osobom koja nije slobodna. Početak tajne ljubavne veze, Strelčevi: Predstoji vam početak burne i strastvene ljubavne veze s osobom koju ste upoznali na poslu, Vage: Nalazite se u dilemi što se tiče nove osobe s kojom ste počeli da se viđate. Nedosledno ponašanje budi u vama sumnju, Lavovi:  Zajednički izlazak u društvo ispuniće ovaj dan lepom atmosferom druženja. Vaš odnos s partnerom je skladan, Bliznaci: Važan dogovor s partnerom u vezi sa zajedničkim poduhvatom. Neophodno je kompromisno rešenje. Ovnovi: Očekuje vas zbližavanje s osobom koju ste upoznali preko društvenih mreža.

Škorpije i Device: Bolovi u vratu!

Vaš kompletan horoskop pročitajte OVDE.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading