SVI PUTEVI U NEDELJU VODE NA BATAJNICU: Pogledajte, Vojska sprema prikaz za veliki državni praznik! ZASTAVA 2024! VIDEO

Autor:

Vesti

10.09.2024

16:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na prikazu će biti angažovano više od 6.000 pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije, oko 2.500 sredstava naoružanja i vojne opreme i više od 50 vazduhoplova

SVI PUTEVI U NEDELJU VODE NA BATAJNICU: Pogledajte,  Vojska sprema prikaz za veliki državni praznik! ZASTAVA 2024! VIDEO

Foto: Vojska Srbije

Ministarstvo odbrane i Vojska Srbije povodom Dana srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave, intenzivno se pripremaju za prikaz sposobnosti „Zastava 2024“, koji će biti održan u nedelju 15. septembra na vojnom aerodromu „Pukovnik-pilot Milenko Pavlović“ u Batajnici.

Na prikazu će biti angažovano više od 6.000 pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije, oko 2.500 sredstava naoružanja i vojne opreme i više od 50 vazduhoplova.

Republika

Foto: Vojska Srbije

 

 

Posetioci će biti u prilici da pogledaju letački program, prikaz dela sposobnosti specijalnih snaga i Ratnog vazduhoplovstva i PVO, kao i defile jedinica Vojske Srbije.

Kapije vojnog aerodroma u Batajnici biće otvorene od 9.30 časova, a svi zainteresovani građani moći će da do 15 časova obiđu taktičo-tehnički zbor savremenog naoružanja i vojne opreme, kao i sredstava u razvoju.

Foto: Vojska Srbije

 

 

Radi priprema i realizacije letačkog programa, vazduhoplovi Vojske Srbije izvršiće više naleta iznad područja Grada Beograda od 10. do 15. septembra.

 

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading