BORA ČORBA ZOVE NA MARAKANU: Ovim Čorbinim stihovima su delije najavile utakmicu Zvezde i Napretka

Autor:

Sport

10.09.2024

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spot dira pravo u srce.

BORA ČORBA ZOVE NA MARAKANU: Ovim Čorbinim stihovima su delije najavile utakmicu Zvezde i Napretka

Foto: Privatna arhiva

Delije konstantno odaju poštu Bori Đorđeviću. Legendarni roker preminuo je 4. septembra u 72. godini, a ispraćen na večni počinak u rodnom Čačku 7. septembra. Oprostili su se od Čorbe poštovaoci njegovog lika i dela i svi kojima je ulepšao barem jedan deo života, a među njima su i navijači Crvene zvezde.

Republika

Foto: Starsport

Delija do samog kraja: Bora Đorđević

Bora je bio poznat kao veliki navijač kluba sa Marakane, pa ne čudi da je u večnost ispraćen tako što je na sanduku sa njegovim posmrtnim ostacima bio veliki šal Crvene zvezde, simbol koji jasno govori o njegovoj strasti prema omiljenom klubu. Bora je bio poznat kao veliki navijač Crvene zvezde koji je svoj tim bodrio širom sveta, a čak je i razmatrao mogućnost da zaigra za klub kao golman.

Zato su se od Bore prethodno oprostili njegov voljeni klub Zvezda, kako saopštenjem tako i čituljom u novinama, ali i delije transparentom na severnoj tribini.

- Zbog tebe vene ja bih sek'o, a ti si negde tamo daleko - pisalo je na poruci, što su stihovi njegovog hita "Gde si u ovom glupom hotelu".

Republika

Foto: Republika.rs

Borini stihovi na severu Marakane

Međutim, to nije sve, prema saznanjima Republike, delije će još jednom, možda i najupečatljvije, odati poštu legendarnom muzičaru. Naime, zvezdaši spremaju specijalnu koreografiju Bori Đorđeviću u čast, koja će osvanuti na Marakani na narednoj utakmici protiv Napretka, koja se igra na našem najvećem stadionu 14. septembra od 19 časova.

A pozivnica za taj meč nije mogla biti drugačija nego u Borinim stihovima. Naime, najvatrenije pristalice crveno-belih pozvale su sve navijače da napune tribine u subotu, uz novi promo spot, i pesmu "Riblje Čorbe", pod nazivom "Mihajlo, gde si ti?". Upravo ta numera je jedan od onih koje je Đorđević posvetio Zvezdi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading