HOROSKOP ZA ČETVRTAK 29. AVGUST! Blizanci, prilagodite se situaciji na poslu, Jarčevi, mogućnost ostvarivanja nove veze!

Autor:

Vesti

29.08.2024

00:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Astrologija je drevna nauka koja proučava uticaj nebeskih tela na živote ljudi. Mnogi veruju da položaj planeta u trenutku rođenja može otkriti mnogo toga o karakteru, osobnosti i sudbini pojedinca. Horoskop, koji se zasniva na astrološkim principima, postao je popularan širom sveta, privlačeći pažnju, kako vernika tako i skeptika, pa da vidimo šta on kazuje za danas.

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 29. AVGUST! Blizanci, prilagodite se situaciji na poslu, Jarčevi, mogućnost ostvarivanja nove veze!

Foto: Shutterstock

Ovnovi, povoljni su vam aspekti na polju poslovanja. Ukoliko vam nešto smeta, porazgovarajte s nadređenima. Blizanci, ne dozvolite da promene u firmi utiču kvalitet vašeg rada. Prilagodite se trenutnoj situaciji. Trošite previše. Lavovi, neće biti ozbiljnijih promena na poslovnom planu. Možete se opustiti. Iznenadni priliv finansija. Vage, i nadređeni i kolege gledaju s poštovanjem na vaš rad i cene rezultate koje ste postigli. Bićete nagrađeni za trud.

Zauzeti Bikovi planiraju odlazak na romantično putovanje. Rakovi, već duže vreme jedna osoba želi da vam se približi, međutim, nije sigurna kako ćete reagovati. Škorpije, partner je izuzetno nežan prema vama i koristi svaki trenutak da pokaže koliko vas voli. Jarčevi, mogućnost za ostvarivanje nove veze. Ako ste u vezi, odnos s partnerom je stabilan.

Device, zdravstveno ste odlično. Strelčevi, muče vas bolovi u kičmi. Vodolije, imate probleme s cirkulacijom. Ribe, zdravlje vam je solidno.

Celokupni horoskop pročitajte OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading