MILOJEVIĆ ODUŠEVLJEN PLASMANOM U LŠ! Pominjao kritike, pa se obratio zvezdašima i građanima Srbije!

Autor:

Sport

28.08.2024

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda igraće u najelitnijem klupskom takmičenju.

MILOJEVIĆ ODUŠEVLJEN PLASMANOM U LŠ! Pominjao kritike, pa se obratio zvezdašima i građanima Srbije!

Foto: Starsport

Pobedom nad Bodo Glimtom u revanšu od 2:0, fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u Ligu šampiona, koja će se od ove sezone igrati u novom formatu.

Izabranici Vladana Milojevića uspeli su da nadoknade poraz sa severa Norveške od 1:2 i trijumfom pred prepunim stadionom "Rajko Mitić" obezbezde novi ulazak u fudbalsku elitu, a četvrti u poslednjih pet sezona.

Nije krio oduševljenje šef stručnog štaba crveno-belih po završetku meča, te je najpre čestitao svojim izabranicima na velikom uspehu:

- Još nismo u momentumu u kojem treba da budemo. Čestitam igračima i publici koja nam je dala vetar u leđa. Znali smo da Bode igra fenomenalan fudbal, ali on nikoga nije nadigrao. Dobro smo pripremili utakmicu. Svaka čast mom stručnom štabu. Igrali smo agresivno, i zasluženo smo u Ligi šampiona. Čestitam svim Zvezdašima, i građanima Srbije. Mnogo je kritika, doneli smo bodove... Zvezda je četvrti put u Ligi šampiona! Čestitam svima!. Mnogo sam ponosan - rekao je Milojević posle meča i nastavio u dahu:

Republika

Foto: Starsport

 

- Veliko hvala stručnom štabu na izvanredno pripremi utakmice, ovo nije samo pobeda Crvene zvezde. Mi smo mala zemlja, a imali smo pet predstavnika u evropskim takmičenjima i oni daju sve od sebe i nije im lako, ali imati predstavnika u Ligi šampiona sa takvim gigantima, to je fantastično. Čestitam igračima, menadžmentu, sportskom direktoru, čestitam i građanima Srbije, Republike Srpske, Kosova i Metohije... Zvezda je ozbiljan brend i nadam se da je ovo bar delić onoga što su nam olimpijci doneli. Ja sam preponosan, čestitam ponovo svima, ali znate kako je to u sportu, nema mnogo vremena za radovanje, već moramo da se pripremamo za sledeće utakmice.

Osvrnuo se na pripremu meča:

- U samoj pripremi utakmice, sad možemo da se vratimo na utakmicu iz Bodea, želeli smo da se vratimo sa aktivnim rezultatom. Nama smeta veštačka trava, a oni su adaptirani na to i na niske temperature. Nismo mi njih potcenili ili precenili, morali smo malo i da patimo. Posle toga smo znali i što je bilo evidentno u pripremi, očekivali smo da će Bode igrati ovako, jer ne menja stil igre. Ovom prilikom pozdravljam Trajčeta i Popa, oni su dobro iskomentarisali i pogodili srž svega toga. Igrali su ono što oni igraju, a mi smo znali da će možda problem biti zadnja linija, koja je odradila dobar posao i nije im dala da razvije napade, koji su ubitačni, a samo jednom su šutnuli u okvir gola. Mnogo toga možemo da naučimo od Bodea, pogotovo mi treneri, česittao sam protivniku, oni treba da nastave svoju priču, a mi idemo dalje - istakao je Vladan Milojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading