(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) PUN GAS, RUČNA, PA ISKOČIO IZ AUTOMOBILA! Horor na srpskom putu, pogledao suvozača u oči i rekao: "AJ ČEKAJ ME ISPRED"

Autor:

Vesti

21.08.2024

09:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Što si mi ugasio pesmu? Imaš neki problem?"

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) PUN GAS, RUČNA, PA ISKOČIO IZ AUTOMOBILA! Horor na srpskom putu, pogledao suvozača u oči i rekao: "AJ ČEKAJ ME ISPRED"

Foto: instagram/pungasshop

Na društvenim mrežama počeo je da kruži jeziv snimak s jednog srpskog auto-puta na kome se vidi veoma mlad momak koji vozi automobil sitroen.

On je s društvom bio u automobilu, koji se kretao velikom brzinom, a kada mu je suvozač isključio radio, on se samo okrenuo ka njemu.

- Što si mi ugasio pesmu? Imaš neki problem - upitao je mladi vozač suvozača, koji ga je snimao.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PUNGAS (@pungasshop)

 

Potom je pri velikoj brzini automobil izbacio iz brzine, povukao ručnu kočnicu, otvorio vrata i uz reči: "Aj čekaj mi ispred" iskočio iz automobila na put.

Na veliku sreću, u ovom incidentu niko nije povređen, ali ovaj snimak jeste pokazatelj kako bahata omladina može lako i bez povoda da ugrozi svoje i tuđe živote.

Ovom prilikom apelujemo na vozače, s akcentom na mladim i neiskusnim vozačima, da se ne igraju sa svojim i tuđim životima, da automobil nije igračka i samo jedan trenutak nepažnje ili jedna glupa ideja mogu da okončaju vaš život i živote vaših prijatelja.

Teška noć u Beogradu

Podsećamo da je sinoć u Beogradu jedna osoba lakše je povređena u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u 23.30 u Ulici vojvode Stepe.

Kako je za Tanjug rečeno u Hitnoj pomoći, povređeni muškarac (60) zbrinut je na licu mesta.

Ekipe Hitne pomoći su u toku noći obavile 97 intervencija, od toga 19 na javnom mestu.

Pomoć je najčešće bila potrebna zbog lakših povreda, nastalih u fizičkim obračunima, kao i psihijatrijskim i hroničnim pacijentima, navode u Hitnoj pomoći.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading