ŽELIM SAMO SVOJE DETE, DA MI SE VRATI ŠTO PRE: Ponovo se oglasila supruga gorštaka Daneta sa Golije, optužila ga za nasilje u porodici

Autor:

Vesti

17.08.2024

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina je takođe otkrila da je njihovo dete bolesno i da je njena majka vodila dečaka kod lekara u Sarajevo.

ŽELIM SAMO SVOJE DETE, DA MI SE VRATI ŠTO PRE: Ponovo se oglasila supruga gorštaka Daneta sa Golije, optužila ga za nasilje u porodici

Foto: youtube/printscreen/RTS Oko - Zvanični kanal

Javnost u Srbiji i širom regiona ostala je zatečena nakon što je Kristina Salković, supruga Danijela Daneta Biorca, na društvenim mrežama iznela ozbiljne optužbe da je bila žrtva porodičnog nasilja. Kristina je prethodno optužila Daneta i njegovu majku, nazivajući ih lažovima, prevarantima i ludacima. Tvrdila je da su je trovali, što je dovelo do ozbiljnih zdravstvenih problema koji su, kako je rekla, neizlečivi. Takođe je istakla da Dane odbija da joj pošalje čak i sliku njihovog sina.

U svojoj ispovesti, Kristina je opisala život na Goliji kao izuzetno težak, naročito tokom zimskih meseci, kada su snegovi bili visoki do četiri metra. Iako nije želela, Dane ju je terao da se snimaju za televiziju kako bi dobijali novac i donacije od ljudi koji su želeli da pomognu, ali je, kako tvrdi, taj novac trošio samo na sebe.

Kristina je takođe otkrila da je njihovo dete bolesno i da je njena majka vodila dečaka kod lekara u Sarajevo. Navela je da je često morala moliti Daneta da im omogući putovanje, jer je on uvek prvo tražio novac. Kristina je tvrdila da su je Dane i njegova majka trovali, što je dovelo do trajnih problema sa crevima, i da su joj davali posebnu hranu i piće.

Foto: Youtube/povratak_na_selo

Danijel Biorac

- Ja sam silom morala njega izmoljavati i plaćati put, nekada je i on, ne mogu dušu da grešim i da sada lažem, ali je bukvalno, čim se spomene odlazak, samo pare prvo spomenuo. Ništa dete, ništa bolesno. Dete je bilo u Sarajevu u bolnici, jedva je ostalo živo. I ko zna sad šta se dešava - priča između ostalog Kristina za Hajp TV.

U razgovoru je učestvovala i Kristinina majka, koja je izjavila da je jednom prilikom zatekla ćerku u lošem stanju, opisujući je kao "kostur" sa ispalim zubima. Kristina je dodala da je Dane vređao njihovo dete, koje ima zdravstvene probleme, te da je porodica Biorac želi zadržati dete kako bi nastavili da primaju donacije.

- Želim samo dete svoje, da mi se vrati što pre, jer je i bolestan, i patim naravno za njim kao i majka svaka, da mi se vrati dete.

Dane se ranije oglasio u vezi sa ovim optužbama, izjavivši da je Kristinina Instagram stranica verovatno hakovana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading