NESTAO MIRKO UMIĆEVIĆ IZ FUTOGA: Telefon bio dostupan, ali se javio neko drugi

Autor:

Vesti

28.07.2024

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nestanak prijavljen 24. jula 2024.

NESTAO MIRKO UMIĆEVIĆ IZ FUTOGA: Telefon bio dostupan, ali se javio neko drugi

Foto: Nestali Srbija

Mirko Umićević nestao je u Futogu. Star je 51. godinu, rođen je 4. septembra 1973. godine u Novom Sadu i ima srpsko državljanstvo. Živi u Futogu, visine je 170 cm, težak oko 80 kg, sa smeđim očima i crnom kosom.

Mirko je nestao 24. jula 2024. godine. Tog dana je, kao i obično, otišao u radnju, ali se nije vratio kući. Poslednji put je viđen na nasipu od hale ka crkvi u Futogu. Njegov telefon je postao nedostupan oko 12:30 tog dana. Nestanak je prijavljen istog dana, 24. jula 2024.

U trenutku nestanka, Mirko je nosio svetlo plavu majicu, teget šorts, teget papuče, i crnu torbicu sa dokumentima i telefonom. Porodica i prijatelji su veoma zabrinuti za njega i apelovali su na sve koji imaju bilo kakve informacije da se jave nadležnim organima ili porodici.

Sestra je napisala na Fejsbuku i da se sa bratom čula poslednji put posle ponoći porukama i ništa nije ukazivalo na problem, a da je telefon nedostupan od srede u 12.30 časova. 

Kako je bio dostupan na telefonu i aktivan na mesindžeru, negova porodica se ponadala da će se javiti. Ali, ipak u pitanju je bilo nešto drugo. Tačnije, Mirko nije bio taj koji je bio aktivan.

- Drugi telefon mu je ostao kod kuće i sestrić ga je pozvao na messinger, mama i tata su se javili.To je tih par minuta. Jer poruke koje sam mu slala na viber nisu isporučene... njegov telefon je nedostupan od srede 24.07. od 12:30,13h. Sad mi je sestra javila,da smo zato svi pomislili da je dostupan... Nažalost nije - napisala je Mirkova sestra u komentaru ispod objave na Fejsbuk (Meta) mreži.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading