NESTALA BAKA MARIJA IZ MAJDANPEKA: Porodica moli za pomoć!

Autor:

Vesti

07.08.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na sebi je u trenutku nestanka imala maranu na glavi, crnu torbu, crni prsluk i suknju.

NESTALA BAKA MARIJA IZ MAJDANPEKA: Porodica moli za pomoć!

Foto: Društvene mreže

Marija Jovanović (76) iz Debelog Luga kod Majdanpeka nestala je 5. avgusta 2024. godine u delu puta između Blagojevog Kamena i Bosiljkovca.

Na sebi je u trenutku nestanka imala maranu na glavi, crnu torbu, crni prsluk i suknju.

Ukoliko neko primeti osobu sa slike, a možda i neki tračak sumnje da neko liči na nju, neka javi na broj telefona 0631760220. 

Ako osoba nestane, postoji nekoliko ključnih koraka koje treba preduzeti kako bi se osigurala njena sigurnost i pronašao je što je moguće brže:

Prijavite nestanak: Odmah obavestite policiju i prijavite nestanak. Oni će otvoriti istragu i pomoći vam da pronađete osobu.

Obavestite porodicu i prijatelje: Obavestite bliske prijatelje i rodbinu o nestanku. Oni mogu pomoći u pretrazi i pružiti dodatne informacije koje mogu biti korisne.

Pružite informacije: Kada prijavite nestanak, obezbedite što više detalja o osobi, kao što su fizički opis, poslednji poznati boravište, ponašanje pre nestanka, i svi relevantni kontakti ili situacije koje bi mogle pomoći u istrazi.

Koristite društvene mreže i medije: Postavite obaveštenja na društvenim mrežama i obavestite lokalne medije. Što je više ljudi informisano, to su veće šanse da se osoba pronađe.

Organizujte potragu: Ako je moguće, organizujte potragu u lokalnoj zajednici, uključujući pretraživanje područja gde je osoba poslednji put viđena.

Pratite uputstva od policije: Pridržavajte se saveta i uputstava koje vam daju vlasti. Oni će imati stručnost i resurse za upravljanje potragom.

Obratite se organizacijama za pomoć: Postoje organizacije i fondacije koje se bave nestalim osobama i mogu pružiti dodatnu podršku i resurse.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading