IZMENE U SAOBRAĆAJU ZBOG RADOVA NA PUTU: Građevinska sezona u punom jeku, očekuju se gužve

Autor:

Vesti

09.08.2024

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

JP "Putevi Srbije" naglašava važnost poštovanja saobraćajne signalizacije i prilagođavanja brzine trenutnim uslovima na putu, kako bi se izbegli incidenti i dodatni zastoji

IZMENE U SAOBRAĆAJU ZBOG RADOVA NA PUTU: Građevinska sezona u punom jeku, očekuju se gužve

Foto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ

Informacije o radovima i saobraćajnim ograničenjima na putevima u Srbiji tokom građevinske sezone:

Deonica Pakovraće (Markovica) - Kratovska stena:

Na ovoj deonici u toku su radovi na popravci mosta preko Suvog potoka u Ovčar Banji. Radovi će trajati do 15. avgusta. Tokom radova, saobraćaj će se odvijati uz naizmenično propuštanje vozila. Vozači se mole za strpljenje i da poštuju postavljenu saobraćajnu signalizaciju.

Relacija Zaječar - Zvezdan:

Danas, od 7 do 16 časova, saobraćaj na ovoj relaciji biće privremeno obustavljen zbog radova na mostu preko reke Crni Timok. Zbog obustave, vozači će morati da koriste alternativne putne pravce, koji uključuju ulicu Dobrivoja Radosavljevića, ulicu Kraljevića Marka, ulicu 29. Novembar (lokalni put sa isključenjem sa državnog puta II A reda br.165 i uključenjem na državni put I B reda br.36), kao i državni put I B reda br. 36 Zvezdan - Zaječar.

Deonica Tutin (Velje Polje) - Vuč:

Zbog radova na asfaltiranju, danas će od 7 do 17 časova saobraćaj biti obustavljen na ovoj deonici. Kao alternativni putni pravac preporučuje se trasa preko Novog Pazara, Pazarišta, Tutina, i Mehovog Krša. Vozači bi trebalo da planiraju svoje putovanje u skladu s ovim ograničenjem kako bi izbegli kašnjenja.

Deonica Brodarevo - Gostun, mesto Točilovo:

Na ovoj deonici, u mestu Točilovo, radovi na sanaciji klizišta trajaće sve do 2. septembra. Saobraćaj će se odvijati uz naizmenično propuštanje vozila, što može dovesti do zastoja. Vozači se mole za dodatnu pažnju i poštovanje postavljenih saobraćajnih znakova.

Auto-put E-75, petlja Brestovac:

Radovi na rehabilitaciji nadvožnjaka na ovom delu auto-puta trajaće do 15. avgusta. U zoni radova, ispod nadvožnjaka, biće zatvorene preticajne saobraćajne trake, što će uticati na protok saobraćaja. Na samom nadvožnjaku, saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila. JP "Putevi Srbije" apeluje na vozače da smanje brzinu i prilagode vožnju uslovima na putu.

JP "Putevi Srbije" naglašava važnost poštovanja saobraćajne signalizacije i prilagođavanja brzine trenutnim uslovima na putu, kako bi se izbegli incidenti i dodatni zastoji. Građevinska sezona je u punom jeku, pa se očekuju povremena usporavanja saobraćaja i mogući zastoji na deonicama gde se izvode radovi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading