POLICIJA NAŠLA MRTVU BEBU U STANU U BEOGRADU!

Autor:

Hronika

02.08.2024

23:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Telo novorođenčeta prebačeno je u Institut za sudsku medicinu

POLICIJA NAŠLA MRTVU BEBU U STANU U BEOGRADU!

Foto: Republika, Shutterstock

Policija je pronašla mrtvu bebu u jednom stanu u Beogradu, pišu Novosti.

Telo novorođenčeta prebačeno je u Institut za sudsku medicinu, a majka tvrdi da je u stanu rodila mrtvu bebu.

Sve se otkrilo kada je majka završila u bolnici i na pregledu se utvrdilo da se nedavno porodila.

Podsetimo, za porodilju M.M. (39) iz Beograda se sumnja da se porodila u stanu, a potom bacila bebu, a ovaj nezapamćeni zločin odigrao se pre sedam dana.

Naime, porodilja je došla u bolnicu nakon što je dobila komplikacije.

Policiji je rekla da je rodila mrtvu bebu, a potom još nekoliko puta promenila iskaz tvrdivši da je beba ipak u stanu.

Podsetimo, Hrvatska je ostala u šoku nakon što je mlada majka u junu ubila tek rođeno dete. Telo bebe je prema nezvaničnim informacijama pronašao član porodice koji je nakon toga pozvao policiju.

Tužilaštvo je saopštilo da je hrvatska državljanka, koja ima 22 godine, osumnjičena za teško ubistvo i da je zatražilo da joj sud odredi pritvor.

Komšije za portal 24sata navode da su počeli da se okupljaju oko kuće kad su videli da je stigla policija. Šokiralo ih je kad su čuli šta je bilo.

- To je bila cela plejada policije. Nismo znali šta se događa i onda smo u jednom trenutku videli mrtvačka kola. Noge su nam se odsekle, ovo je malo mesto i svi se poznajemo. Znamo i tu porodicu. Videli smo je nedavno i kako kosi travu. Niko nije ni primetio da je trudna. Svaki put kad bi prolazila, lepo bi nas pozdravila, ali nisu bili previše druželjubivi s komšijama - govore komšije.

- Tu noć su se okupili u vinariji i slavili. Ne znamo šta je tamo tačno bilo. U kući žive otac, majka, baka i ta devojka koja je studirala. Imaju još jednu stariju ćerku koja ne živi ovde, a ona je došla odmah sutradan. Kažemo vam, fini ljudi, uvek se lepo pozdrave. Dobrostojeći su, ali ko će ga znati više. Nesreća je to velika. Ko smo mi da sudimo - govore uznemireni susedi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading