"UBIĆU I TEBE I SEBE, SVE MI PRIZNAJ!" Ljubomorni muškarac pretukao ljubavnicu, pa pucao iz pištolja

Autor:

Svet

03.08.2024

18:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je pronašla i zaplenila revolver "Smith & Vesson" i četiri odgovarajuća metka.

"UBIĆU I TEBE I SEBE, SVE MI PRIZNAJ!" Ljubomorni muškarac pretukao ljubavnicu, pa pucao iz pištolja

Foto: Shutterstock, Pixabay/Fleimax

Muškarac (57), iz Gorskog kotara, uhapšen je danas u Rijeci, zbog sumnje da je u šumi pretio ženi sa kojom je u vezi, prenosi lokalni riječki portal "Burin".

Naime, kako se sumnjiči, muškarac je ženu pretukao, a zatim je pucao iz pištolja u vazduh, pored njene glave. Određen mu je istražni pritvor zbog opasnosti od uticaja na svedoka, u ovom slučaju na žrtvu, i od ponavljanja krivičnog dela.

Kako prenose tamošnji mediji, ovaj nemili događaj se dogodio 31. jula, oko 17.30 časova u šumskom predelu Sobolova Japlenica, između mesta Delnica i Lokava.

Muškarac se sastao sa svojom ljubavnicom na tom mestu, otključao joj i otvorio šumsku rampu, nakon čega su svako svojim vozilom, ušli na šumski put.

- Ni ti ni ja nećemo izaći odavde. Ubiću i tebe i sebe, sve mi priznaj - pretio je muškarac, prilikom čega je iz svog automobila izvukao pištolj, nakon čega je tražio i da vidi njen telefon kako bi proverio telefonske pozive i poruke.

Nakon toga, sumnja policija, počeo je da je udara rukama po glavi, čupa je za kosu, a zatim je ispalio jedan hitac u vazduh, pored njene glave. Policija je pronašla i zaplenila revolver "Smith & Vesson" i četiri odgovarajuća metka.

Protiv 57-godišnjaka je već u toku drugi krivični postupak zbog krivičnog dela "nametljivo ponašanje" u odnosu na istu žrtvu. Za ovaj incident policija ga sumnjiči za krivična dela ugrožavanje i dovođenje u opasnost života i imovine opšte opasnom radnjom ili sredstvom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading