FORMIRANA KOLONA VOZILA NA GRADINI, NA NAPLATNOJ STANICI DIMITROVGRAD OBUSTAVA SAOBRAĆAJA! Najnovije informacije o stanju na putevima i zadržavanju na graničnim prelazima

Autor:

Vesti

31.07.2024

10:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnicima u saobraćaju se savetuje da budu posebno oprezni i strpljivi dok putuju kroz sledeće oblasti.

FORMIRANA KOLONA VOZILA NA GRADINI, NA NAPLATNOJ STANICI DIMITROVGRAD OBUSTAVA SAOBRAĆAJA! Najnovije informacije o stanju na putevima i zadržavanju na graničnim prelazima

Foto: TANJUG/A. ĆIRIĆ

Na auto-putu E-80, zbog zadržavanja teretnih motornih vozila na graničnom prelazu Gradina, formirala se kolona teretnih vozila u smeru prema ovom prelazu. Ova situacija je izazvala značajno usporenje saobraćaja i poteškoće za sve učesnike u saobraćaju.

Ograničenja i obustave saobraćaja: Na naplatnoj stanici Dimitrovgrad trenutno je na snazi obustava saobraćaja za teretna motorna vozila. Ovo je dodatno pogoršalo stanje na putevima u ovom regionu, jer teretna vozila nemaju alternativne pravce i prinuđena su da čekaju dok se situacija ne normalizuje.

Preporuke za učesnike u saobraćaju: Učesnicima u saobraćaju se savetuje da budu posebno oprezni i strpljivi dok putuju kroz ove oblasti. Zbog zastoja i povećane gustine saobraćaja, preporučuje se pridržavanje saobraćajnih propisa i prilagođavanje brzine kretanja uslovima na putu. Ovo je ključno kako bi se izbegle dodatne nezgode i osigurala bezbednost svih učesnika u saobraćaju.

Planirane informacije i obaveštenja: Nadležne službe će blagovremeno obaveštavati javnost o normalizaciji saobraćaja. Preporučuje se praćenje zvaničnih saopštenja kako bi se dobile najnovije informacije o stanju na putevima i planovima za rešavanje trenutnih problema, navedeno je u izveštaju Javnog preduzeža "Putevi Srbije".

Granični prelaz Gradina se nalazi na jugoistoku Srbije, u blizini grada Dimitrovgrad, i predstavlja jedan od ključnih graničnih prelaza između Srbije i Bugarske. Ovaj prelaz se nalazi na auto-putu E-80, koji je važna saobraćajnica koja povezuje Srbiju sa drugim delovima Balkana i Evrope.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading