ĆERKA DROGIRALA OCA, PA GA SUPRUGA SA LJUBAVNIKOM IZBOLA: Potvrđena optužnica za brutalno ubistvo Saše Kulišića

Autor:

Svet

29.07.2024

23:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za zločin se saznalo nakon što je maloletna K.A, prema dogovoru i razrađenom plana s Andreom i Draženom, u jutarnjim satima nazvala kuma B.D.

ĆERKA DROGIRALA OCA, PA GA SUPRUGA SA LJUBAVNIKOM IZBOLA: Potvrđena optužnica za brutalno ubistvo Saše Kulišića

Foto: ATV Printscreen, Shuttertock, Pixabay.com

Okružni sud u Doboju potvrdio je optužnicu protiv Andree Kajganić i njenog ljubavnika Dražena Lazarevića zbog teškog ubistva Andreinog supruga Saše Kulišića. Ovaj zločin je izazvao šok i uznemirenje javnosti svojom okrutnošću, javlja Avaz.

Kajganićevoj i Lazareviću se optužnicom stavlja na teret da su 30. januara ove godine u periodu od 1.04 pa do 1.24 sati, zajedno s maloletnom ćerkom Andree Kajganić, isplanirali ubistvo Saše Kulišića.


Planiranje zločina

Plan su razradili u kući sestre Andree Kajganić, nakon što je ona, iako je bila svesna njihovog dejstva, zamolila sestru da kupi tablete "Treana" od 10 miligrama, te ih predala Draženu Lazareviću.

On je uz saradnju s maloletnom K.A. te tablete izvadio, gde ih je ona izmrvila, te pomešala s vodom. Potom je u dogovoru s optuženima otišla u porodičnu kuću, gde je živela s ocem, te mu u napitak dodala limun i servirala da popije.

Prema optužnici, Andrea Kajganić je i ranije ove tablete davala mužu, trujući ga, čime se oštećeni osećao zdravstveno loše. Nakon što je oštećeni Kulišić popio napitak koji mu je dala ćerka, dejstvo tableta ga je omamilo i uspavalo, te onesposobilo da pruži otpor.

Potom je oštećeni zaspao, a maloletna kćerka K.A. je pozvala optužene, te su oni s iznajmljenim automobilima stigli u porodičnu kuću Kulišića.

Nakon toga su, kako se navodi u optužnici, ušli u kuću, te po ulasku maloletnoj K.A. rekli da ide u dnevni boravak i zatvori vrata.

"Andrea Kajganić i Dražen Lazarević ušli su u spavaću sobu, gde je na bračnom krevetu spavao oštećeni Saša Kulišić nakon čega su mu zajedno zadali nekoliko udaraca u glavu, nanevši mu na taj način razderno-nagnječnu ranu, u predelu spoljašnje leve obrve, a potom mu zajedno sivom lepljivom trakom oblepili glavu u predelu usta i očiju, nakon čega su mu ruke zavezali konopcem na leđima i oblepili zglobove sivom lepljivom trakom", navodi se u optužnici.

Ostavili telo

"Takođe, noge su zavezali konopcem i tako onesposobljenog Sašu Kulišića izneli iz kuće i stavili u gepek automobila "pežo". Dolaskom u neposrednu blizinu izletišta Preslica, Andrea se s vozilom "pežo" odvezla uzbrdo, gde je zaustavila automobil u 1:39 sati, u neposrednoj blizini bazena, gde su iz gepeka izvadili oštećenog Sašu Kulišića kojeg su vukli do nizbrdice i ostavili na zemlji."

Potom su mu zajedno zadali nožem ubodne rane u stomak, a usled razvoja stanja teškog traumatskog i hipovolemičkog šoka nastupila je nasilna smrt. Potom su se Andrea i Dražen s unajmljenim vozilima udaljili s lica mesta.

Andrea iznajmila stan

Andrea se "pežoom" uputila u Banjaluku, gde je iznajmila stan, a Lazarević se vozilom vratio do porodične kuće Saše Kulišića, gde se pozdravio s maloletnom K.A.

Dražen je nakon toga izvesno vreme boravio u stanu V.M.

Ćerka nazvala kuma

Za zločin se saznalo nakon što je maloletna K.A, prema dogovoru i razrađenom plana s Andreom i Draženom, u jutarnjim satima nazvala kuma B.D.

Rekla mu je da tate nema kod kuće, ali su njegove lične stvari u kući i da je krevet krvav.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading