HOROSKOP ZA SUBOTU 20. JUL! Device, izbegavajte paralelnu vezu, postoji mogućnost da dođe do skandala, rakovi, ovaj dan je povoljan za razgovor s partnerom i kompromisno rešenje!

Autor:

Vesti

20.07.2024

00:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Astrologija je drevna nauka koja proučava uticaj nebeskih tela na živote ljudi. Mnogi veruju da položaj planeta u trenutku rođenja može otkriti mnogo toga o karakteru, osobnosti i sudbini pojedinca. Horoskop, koji se zasniva na astrološkim principima, postao je popularan širom sveta, privlačeći pažnju, kako vernika tako i skeptika, pa da vidimo šta on kazuje za danas.

HOROSKOP ZA SUBOTU 20. JUL! Device, izbegavajte paralelnu vezu, postoji mogućnost da dođe do skandala, rakovi, ovaj dan je povoljan za razgovor s partnerom i kompromisno rešenje!

Foto: Shutterstock

Ovnovi, danas može doći do nesuglasica s vašim ukućanima, tako da se možete osetiti neshvaćenim. Bikovi, vaš odnos s partnerom danas može biti veoma komplikovan. Isplivala je neka nepravda iz prošlosti. Blizanci, partner vam prigovara i počinje da sumnja u vas. Ispravite razgovorom svu tu nepravdu na vreme. Rakovi, ukoliko je vaša veza nedefinisana, ovaj dan je povoljan za razgovor s partnerom i kompromisno rešenje.

Lavovi, slobodne očekuje ljubavna avantura na putovanju. Oni koji su u braku uspešno će rešiti neki veliki problem. Device, izbegavajte paralelnu vezu, postoji mogućnost da budete otkriveni. Mogućnost skandala ili ozbiljnijeg konflikta. Vage, slobodne očekuje izlazak s veoma zanimljivom osobom koju su upoznali tokom poslovnog sastanka.

Škorpije, obnavljanje veze s bivšom ljubavi može vam obnoviti i neku staru dilemu. Nalazite se u nedoumici. Strelčevi, danas se možete ozbiljno pozabaviti nekim problemom u vezi. Otvoreno izložite partneru šta je to što vam smeta. Jarčevi, konfliktnu situaciju s partnerom može da izazove ljubomorna scena, i to na javnom mestu.

Vodolije, period stabilizacije u odnosu s partnerom donosi vam priliku da nastavite vašu ljubavnu priču. Ribe, svi koji su u vezi ozbiljno razmišljaju o budućnosti s partnerom. Donosite odluku o formalizaciji odnosa.

Vaš celokupan horoskop pročitajte OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading