PENZIONERI, NOVAC STIŽE DANAS! Proverite svoje račune!

Autor:

Vesti

05.07.2024

06:58 >> 08:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvema grupama danas leže uplata!

PENZIONERI, NOVAC STIŽE DANAS! Proverite svoje račune!

Foto: Shutterstock

Isplata junskih penzija korisnicima iz kategorije vojnih i poljoprivrednih penzionera počeće danas, objavio je Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje.

Isplata će početi danas za korisnike koji primanja dobijaju preko tekućih računa i za one koji penzije dobijaju na kućne adrese ili ih podižu na poštanskim šalterima.

Korisnicima iz kategorije zaposlenih, isplata penzija preko tekućih računa počeće 10. jula, a 11. jula onima koji ta primanja dobijaju na kućnu adresu ili ih podižu na šalterima pošta.

Isplata junskih penzija počela je 2. jula. Iznos na čekovima je isti kao i prilikom prethodne isplate za maj, a prosečna majska penzija iznosila je 45.732 dinara.

Podsećamo, PIO Fond objavio je poziv za javnu prodaju rashodovanih osnovnih sredstava otpisanih po godišnjem popisu zaključno sa 31.12.2023. godine, a koja su se koristila u Republičkom fondu za penzijsko i invalidsko osiguranje.

Rashodovana sredstva prodaju se po spisku datom u dokumentaciji, saopštio je Fond PIO.

Javni poziv za dostavljanje pisanih ponuda za prodaju rashodovanih osnovnih sredstava objavljen je na osnovu Rešenja direktora PIO Fonda Relje Ognjenovića, prenosi Penzionisani.

Kako se navodi u javnom pozivu, rashodovana sredstva prodaju se kao celina a reč je o inventaru, koji se nalazi u magacinu Fonda, gde se može pogledati svakog radnog dana od 9 do 14 sati i to 5 dana od objavljivanja oglasa u dnevnoj štampi.

Adresa na koju se penioneri mogu obratiti je Dr Aleksandra Kostića broj 9 i tu učiniti sve što je potrebno kako bi dovršili ovaj proces.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading