OVO SIGURNO NISTE ZNALI: Šta svaki horoskopski znak zaista želi u krevetu!

Autor: Aleksandar Novaković

Lifestyle

09.06.2024

10:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Astrologija otkriva mnogo stvari o nama, a tu naravno spadaju i naše skrivene želje.

OVO SIGURNO NISTE ZNALI: Šta svaki horoskopski znak zaista želi u krevetu!

Foto: Vadym Drobot / Alamy / Alamy / Profimedia

Naročito je zanimljivo pogledati šta svaki horoskopski znak želi u krevetu.

Ovnovi: Strast i dominacija

Ovnovi su poznati po svojoj strasti i energiji u krevetu. Vole da preuzmu inicijativu i da budu dominantni. Oni uživaju u avanturističkim i dinamičnim intimnim iskustvima. Takođe cene partnera koji je samouveren i spreman da istražuje nove stvari. Spontanost i uzbuđenje su ključni za zadovoljavanje Ovna.

Bik: Senzualnost i udobnost

Bikovi vole senzualnost i spor, promišljen pristup vođenju ljubavi. Uživaju u dugoj predigri i fizičkom dodiru. Oni cene udobnost i luksuz i vole da stvaraju romantičnu atmosferu. Posebno će ih zadovoljiti partner koji ume da ih mazi i daje im osećaj sigurnosti i stabilnosti.

Blizanci: Raznolikost i komunikacija

Blizanci su radoznali i vole raznolikost u svom intimnom životu. Oni uživaju u verbalnoj komunikaciji i često ih pokreće razgovor pre, tokom i posle odnosa. Oni cene partnera koji je otvoren za eksperimentisanje i promene. Inteligencija i duhovitost u krevetu su veliki plus.

Foto: shutterstock

Ko je maštovit, a ko voli da eksperimentiše?

Rak: Emotivna povezanost

Rakovi su emotivni i traže duboku emocionalnu vezu u krevetu. Uživaju u intimnim i nežnim trenucima, a predigra im je veoma važna. Oni cene partnera koji je pažljiv i razume njihove potrebe. Vole da stvore bezbedno okruženje gde se mogu potpuno opustiti.

Lav: Pažnja i strast

Lavovi vole da budu u centru pažnje i uživaju u dramatičnom i strasnom odnosu. Oni cene komplimente i divljenje svojih partnera. Intimni odnos za Lava mora biti intenzivan i nezaboravan.

Devica: Detalji i analiza

Device su detaljne i analitične, što se ogleda u njihovom pristupu vođenju ljubavi. Ovaj znak uživa u čistoći i urednosti, i cene partnera koji ih drži blizu sebe. Predigra i postepeno podizanje napetosti su veoma važni za Device.

Vage: Estetika i harmonija

Vage cene estetiku i harmoniju, što se odražava i na njihov intimni život. Oni uživaju u romantičnoj i elegantnoj atmosferi. Seks za njih treba da bude uravnotežen i obostran, a predigra je veoma važna.

Škorpija: Intenzitet i emocionalna veza

Škorpije su intenzivne i strastvene, a odnos za njih predstavlja duboku emocionalnu i fizičku vezu. Vole da istražuju mračnije i dublje strane intimnosti. Oni cene partnera koji je otvoren za intenzivna i ponekad ekstremna intimna iskustva.

Foto: shutterstock

Strast i disciplina

Strelac: Avanturizam i sloboda

Strelci su avanturistički nastrojeni i vole da istražuju nove stvari u krevetu. Cene slobodu i spontanost, pa im je važno da njihov intimni život bude uzbudljiv i dinamičan.

Jarac: Strast i disciplina

Jarčevi su ozbiljni i odgovorni, ali u krevetu mogu biti veoma strastveni i odani. Oni cene stabilnost i pouzdanost i vole kontrolu i strukturu.

Vodolija: Eksperimentisanje i sloboda

Vodolije su nekonvencionalne i vole da eksperimentišu u vođenju ljubavi. Oni cene intelektualnu stimulaciju i često ih uzbuđuju razgovori o neobičnim temama.

Ribe: Emotivna povezanost i maštovitost

Ribe su emotivne i senzualne, traže duboku emocionalnu vezu u krevetu. Uživaju u romantičnoj i maštovitoj atmosferi. Oni cene partnera koji je nežan i pažljiv i voli da stvara intimne trenutke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading