BELI MESEC DONOSI VELIKI NAPREDAK OVIM HOROSKOPSKIM ZNACIMA: Jedni će imati novca kao blata, drugima sva vrata otvorena

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Blagoslovi za tri posebna znaka Zodijaka!

BELI MESEC DONOSI VELIKI NAPREDAK OVIM HOROSKOPSKIM ZNACIMA: Jedni će imati novca kao blata, drugima sva vrata otvorena

Foto: Pixabay, Shutterstock

Beli Mesec, poznat i kao Selena u ezoteriji, ušao je u znak Blizanaca 12. juna i tu će ostati narednih sedam meseci. U grčkoj mitologiji, Selena je boginja punog meseca, a u astrološkom smislu ova pojava simbolizuje mističnu tačku horoskopa koja je povezana s anđelom čuvarom i pomoći viših sila. Ovo donosi snažnu zaštitu, osvetljava put u mračnim lavirintima sudbine, pomaže u ispravljanju grešaka i primanju darova od sudbine.

Uticaj na komunikaciju i odnose s okolinom

Tranzit Belog Meseca kroz znak Blizanaca simbolizuje širenje kruga komunikacije i naglašava važnost prijateljskog raspoloženja i pomoći drugima. Ovaj period naglašava moć reči koje dolaze iz srca i podstiče izbegavanje uvreda, otrovne komunikacije, glasina i tračeva, te daje prednost lakim načinima rešavanja problema.

Bik - Finansijska stabilnost i novi izvori prihoda

Bikovi će osetiti uticaj Belog Meseca kroz povećanje finansijske stabilnosti, olakšano rešavanje finansijskih pitanja i povratak dugova. Ovo je takođe povoljan period za stvaranje novih pasivnih izvora prihoda i investiranje.

Foto: pixabay.com

Bikovi će osetiti uticaj Belog Meseca kroz povećanje finansijske stabilnosti


Blizanci - ostvarenje snova i novi putevi

Tranzit Belog Meseca posebno će blagosloviti Blizance, donoseći im period u kojem će se povećati šanse za ostvarenje njihovih snova, kako u ljubavi, tako i u karijeri. Ovaj period takođe donosi inspiraciju i mogućnost za pronalazak novih hobija i stvaranje novih prijateljstava, piše "Kurir".

Lav - podrška i sticanje položaja u društvu

Za Lavove, tranzit Belog Meseca uticaće na sticanje podrške, kako od osoba koje će im postati pokrovitelji, tako i od njihovog anđela čuvara. Ovaj period takođe donosi prilike za samoostvarenje putem interneta, kao i podršku u ostvarenju njihovih snova i nada.

Ukupno, period tranzita Belog Meseca kroz znak Blizanaca donosi brojne prilike za rast, razvoj i ostvarenje ciljeva, kako na finansijskom planu, tako i u ličnom životu i karijeri. Ovo je vreme da se iskoriste mogućnosti koje nam se pružaju i da se okrenemo ka svetlijim stranama života.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading