HITNO! Kragujevac u potrazi za Radojkom, poslednji put viđen u naselju Erdeč!

Autor:

Vesti

20.06.2024

20:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ukoliko vidite nestalog muškarca pozovite broj telefona: 004915257658186

HITNO! Kragujevac u potrazi za Radojkom, poslednji put viđen u naselju Erdeč!

Foto: Printscreen/Društvene mreže

Radojko Radenković nestao je u naselju Erdeč, u Kragujevcu. Kako je porodica podelila apel na društvenim mrežama, Radojko je poslednji put viđen 13. juna u navedenom naselju, a kako se dodaje, kretao se na relaciji Stanovo - Zvezda.

- Nestanak je prijavljen policiji, ali nažalost nema rezultata - navodi se u apelu.

Foto: Printscreen/Društvene mreže

 

Ukoliko bilo ko ima informacije, porodica moli da se javite najbližoj policijskoj stanici.

Nestanak osobe je veoma stresna situacija koja zahteva brzu i efikasnu reakciju. Ukoliko se nađete u situaciji da neka osoba iz vašeg okruženja nestane, važno je da odmah preduzmete određene korake kako biste povećali šanse za pronalaženje te osobe.


Kontaktirajte policiju

Prvi korak koji treba preduzeti u slučaju nestanka osobe jeste kontaktiranje lokalne policijske stanice. Potrebno je da pružite što više informacija o nestaloj osobi, uključujući njihovu fotografiju, tačno vreme i mesto nestanka, kao i bilo koje druge relevantne detalje koji bi mogli pomoći u potrazi.

Obavestite bližnje

Važno je da obavestite članove porodice i prijatelje nestale osobe o situaciji. Oni takođe mogu pružiti podršku u potrazi i pomoći u pronalaženju korisnih informacija.

Pružite sve relevantne informacije

Kada kontaktirate policiju i obaveštavate javnost o nestanku osobe, bitno je da pružite sve relevantne informacije o osobi, uključujući fizički opis, poslednju poznatu lokaciju, kao i bilo kakve posebne okolnosti koje bi mogle biti od pomoći u potrazi.

Angažujte javnost

Korišćenje društvenih medija i lokalnih medija može biti od velike pomoći u širenju informacija o nestaloj osobi. Objavljivanje fotografija, opisa i kontakata za prijavljivanje mogu pomoći u angažovanju šire javnosti u potrazi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading