SREĆA UZ RADNIČKI! Kragujevčani putuju u Crnu Goru ili Gruziju!

Autor:

Sport

19.06.2024

14:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski klub dobio potencijalne rivale u drugom kolu kvalifikacija za Ligu konferencija.

SREĆA UZ RADNIČKI! Kragujevčani putuju u Crnu Goru ili Gruziju!

Foto: Starsport

Fudbaleri kragujevačkog Radničkog prvi put u istoriji kluba imaju priliku da se oprobaju u evropskim takmičenjima. Zahvaljujući sjajnim partijama u domaćoj Superligi, izborili su kvalifikacije za Ligu konferencija. Kragujevčani su na današnjem žrebu u Nionu dobili rivala za drugo kolo kvalifikacija, a izgleda da su prošli prilično dobro, s obzirom da će se suočiti sa pobednikom duela Mornar Bar (Crna Gora) - Dinamo Tbilisi (Gruzija).

Interesantno je napomenuti da je Radnički bio smešten u grupi 9 kao nepovlašćena ekipa. Imajući u vidu da su mogli da izvuku Kluž iz Rumunije, Spartak iz slovačke Trnave, jermenski Ararat, te pobednika pomenutog dvomeča, može se reći da su im se karte srećno poklopile.

Mečevi se igraju 25. jula i 1. avgusta, a Kragujevčani će biti domaćini u prvom susretu. Ovo su datumi koje će navijači sa nestrpljenjem iščekivati, nadajući se uspehu svog omiljenog tima.

Pored Radničkog, na današnjem žrebu su određeni i parovi ostalih mečeva. Staza šampiona uključuje utakmice sledećih rivala: Klaksvik - Diferdanž, Ordabaši - Petrokub, Vikingur - Šemrok Rovers, Borac Banja Luka - Egnatija, Virtus 1964 - FCSB, Flora Talin - Celje, Slovan Bratislava - Struga, Dinamo Minsk - Pjunik, Ludogorec - Dinamo Batumi, Nju Sejnts - Dečić, Balkani - Santa Koloma, i Hamrun Sparta - Linkoln Red Imps.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading