DOBAR ŽREB ZA RADNIČKI 1923! Kragujevčani mogu u Crnu Goru ili Rumuniju...

Autor:

Sport

19.06.2024

10:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

UEFA skratila listu potencijalnih rivala.

DOBAR ŽREB ZA RADNIČKI 1923! Kragujevčani mogu u Crnu Goru ili Rumuniju...

Foto: Starsport

Kragujevački fudbalski klub Radnički 1923 ostvario je izvanredan uspeh plasiravši se u kvalifikacije za Ligu konferencije, nakon što je zauzeo peto mesto u Super ligi Srbije. Trener Feđa Dudić predvodi ekipu koja se među nepovlašćenim timovima našla u grupi sa ekipama Zimbru iz Moldavije, Neman Grodno iz Belorusije i pobednikom duela Aktobe iz Kazahstana i Sarajevo iz Bosne i Hercegovine.

Uoči žreba za drugo kolo kvalifikacija, UEFA je formirala devet podgrupa, a sam žreb održan je u Nionu. Radnički 1923 će se suočiti sa jednim od sledećih timova: Kluž iz Rumunije, Spartak Trnava iz Slovačke, Ararat-Jermenija iz Jermenije, ili pobednik meča Mornar iz Crne Gore i Dinamo Tbilisi iz Gruzije.

Analizirajući potencijalne rivale, jasno je da će mnogo toga zavisiti od žreba. Kluž bi bio najteži protivnik za Šumadince, dok bi izbegavanje susreta sa slovačkom ekipom Trnava bilo poželjno. Mečevi drugog kola kvalifikacija zakazani su za 25. jul i 1. avgust, a šampionat Srbije će imati priliku da se pokaže na evropskoj sceni.

Očekuje se da će navijači sa nestrpljenjem iščekivati odluku o protivniku, dok će tim Radničkog 1923 biti u potpunosti posvećen pripremama za izazove koji ih očekuju. Sve u svemu, ovo je izvanredan trenutak za ovaj klub, a vreme će pokazati kakav će ishod imati njihov nastup u kvalifikacijama za Ligu konferencije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading