DOK JOJ SE RASPADAO SVET SAZNALA JE ZA OPAKU BOLEST: Najbolniji momenti Marijane Mateus, doktori dali sve od sebe

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Životna priča slavne dizajnerke mnoge neće ostaviti ravnodušnim.

DOK JOJ SE RASPADAO SVET SAZNALA JE ZA OPAKU BOLEST: Najbolniji momenti Marijane Mateus, doktori dali sve od sebe

Foto: Instagram-marijanamateus

Marijana Mateus, poznata srpska modna kreatorka i preduzetnica, javnosti je poznata po svojoj otvorenosti i vedrom osmehu, ali malo ko zna za tešku životnu borbu sa kojom se suočila. Iako je bila u 7-godišnjem braku sa nekadašnjim nemačkim fudbalerom Lotarom Mateusom, svoje najteže momente proživljavala je krijući se od očiju javnosti.

Teška dijagnoza i borba za život

Neposredno pre razvoda od supruga Lotara, Marijani je dijagnostikovan tumor između debelog creva i jajnika. Ova dijagnoza dovela ju je do suočavanja sa mogućnošću da se radi o malignom karcinomu, što je za svaku osobu bio izuzetno stresan period.

- Posle svih tih putovanja, prijema, intenzivnog vrtoglavog života koji smo vodili, počelo je da puca po šavovima - priznala je Marijana, osvrćući se na svoje zdravstvene izazove i dodala:


- Tada sam prvi put shvatila koliko sam stresan život imala sa Lotarom Mateusom. Bolest me je naterala na preispitivanje i nametala mi pitanje da li ga i dalje volim -priznala je Marijana.

Foto: Printscreen Instagram/marijanamateus

Marijana Mateus o zdravstvenoj situaciji


Nakon šest nedelja života sa saznanjem da je pred njom teška operacija, Marijana se suočila sa izuzetno teškim periodom, ali je imala sreće da je operacija bila uspešna i da se izlečila od opake bolesti. Danas, bivši supružnici neguju prijateljski odnos, a Marijana je javnosti otkrila da je uspešno prebrodila ovu životnu prepreku, prenosi "Glossy".

- Šest nedelja sam živela sa saznanjem da me čeka teška operacija. Nikada u životu nisam bila toliko slaba, ali sam sve stoički izdržala. Imala sam divnog doktora, sjajnu negu i mnogo sreće da je sve dobro prošlo.

Ova priča o hrabrosti i izdržljivosti Marijane Mateus oslikava njenu snagu i istrajnost u suočavanju sa životnim izazovima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading