NIKOLINA PIŠEK PUSTILA DLAKE NA OVOM MESTU! Voditeljka šokirala snimkom na društvenim mrežama! Rešila da ide u korak sa SVETSKIM ZVEZDAMA!

Autor:

Zabava

12.06.2024

21:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnoge svetske zvezde su rekle "ne" brijačima i depilaciji, pa su se sa gustim dlakama ispod pazuha pojavljivale čak i na crvenom tepihu.

NIKOLINA PIŠEK PUSTILA DLAKE NA OVOM MESTU! Voditeljka šokirala snimkom na društvenim mrežama! Rešila da ide u korak sa SVETSKIM ZVEZDAMA!

Foto: instagram.com/

Nikolina Pišek

Voditeljka Nikolina Pišek odlučila je da prati trend koji nalaže da žene ne moraju da briju pazuh, pa je sada na društvenim mrežama pokazala kako izgledaju njene "miške"! Naime, voditeljka je snimala video sadržaj za društvene mreže, pa su odjednom počeli da se nižu komentari vezano za to zbog čega je i ona počela da sledi ovaj trend. 

Mnoge svetske zvezde su rekle "ne" brijačima i depilaciji, pa su se sa gustim dlakama ispod pazuha pojavljivale čak i na crvenom tepihu.

Republika

Foto: Instagram printscreen

Nikolina Pišek

 

Nije isključeno da se Nikolina ugledala na njih, a više fotografija možete pogledati u galeriji ispod.

Inače, voditeljka Nikolina Pišek već neko vreme obaveštava pratioce na društvenim mrežama o tome kako teku radovi na sređivanju njene nove pametne kuće, pa se sada snimala dok je kutije i stvari prenosila držeći ih na glavi. Ona je rekla da joj ne pada teško da majstoriše i sređuje po kući, i da uživa u lomu koji dolazi sa tim, budući da je sredila prostor po svojim merilima.

Foto: Instagram printscreen

Nikolina Pišek

 

 

Rekli su mi da će sve biti u redu. Brzo. Lagali su me. Ne verujte nikome onima koji vam kažu da je selidba i preuređenje bauk. Ali znate šta? Ja bih sve opet ponovo. Otvaram kutije, nameštam, živim u prostoru koji polako osećam i rađaju mi se nove ideje i vizije. I dobila sam par slatkih projekata uređenja interijera. Jedva čekam da se primim posla i nekome ulepšam život. I znate još šta? Obožavam lepotu nedovršenosti i procesa, tragove nekih minulih vremena obgrljenih u savremeno. Volim prostore koji vam kažu nešto o ljudima koji tu obitavaju, o njihovim ljubavima i navikama, ne volim generičke prostore koji su danas sve zastupljeniji - napisala je Pišekova u opisu videa. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Bhm

13.06.2024 17:15

Morao sam dapročitam gde je pustila dlake jer ne bi ziv ostao da to nisam!Evo ja ću prestati da brijam mosniceako je i to sada IN pa da si ližemo jedno drugom dlake...