HIT PRIČA SRBINA KOJI JE POŠAO U LITVANIJU DA VIDI DEVOJKU PA DOŽIVEO TEŽAK MALER! Evo gde je završio i zašto dama nije došla na sastanak! (VIDEO)

Autor:

Vesti

31.05.2024

23:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan je podelio svoje iskustvo na TikToku, opisujući kako je mesecima bio u kontaktu sa devojkom iz Litvanije i kako je odlučio da je iznenadi posetom.

HIT PRIČA SRBINA KOJI JE POŠAO U LITVANIJU DA VIDI DEVOJKU PA DOŽIVEO TEŽAK MALER! Evo gde je završio i zašto dama nije došla na sastanak! (VIDEO)

Foto: TikTok/looc1f3r

Ivan

Jedna neobična ljubavna priča izazvala je pažnju na društvenim mrežama kada je Ivan iz Srbije podelio svoje iskustvo na TikToku. Naime, Ivan je priznao da se zaljubio u devojku koju je upoznao u Grčkoj, te da je odlučio da je iznenadi posetom njenoj zemlji.

Međutim, problem je nastao kada je Ivan pomalo zbunjen pomešao države i otišao u Letoniju umesto u Litvaniju, gde je zapravo trebalo da se sastane sa devojkom.

 

Permutovanje država: Riga umesto litvanske destinacije
 

Ivan je podelio svoje iskustvo na TikToku, opisujući kako je mesecima bio u kontaktu sa devojkom iz Litvanije i kako je odlučio da je iznenadi posetom. Međutim, umesto da poseti Litvaniju, Ivan je završio u Rigi, glavnom gradu Letonije, i pozvao devojku da se nađu na glavnom trgu u 19 sati. Nažalost, devojka se nije pojavila, jer je Ivan pogrešio destinaciju.

 

Reakcije i komentari na društvenim mrežama
 

Njegova priča izazvala je različite reakcije na društvenim mrežama, gde su ljudi istovremeno bili zainteresovani, iznenađeni i zabavljani ovim nesvakidašnjim događajem. Mnogi su se našalili na račun situacije, poredeći Letoniju i Litvaniju sa gradovima u Srbiji. Ipak, Ivan je sa humornošću prihvatio svoju grešku i priznao da je sada smešno, iako mu tada nije bilo.
 

Nedostatak informacija o epilogu
 

Iako su mnogi pratitelji bili zainteresovani da saznaju da li je ova nesvakidašnja ljubavna priča ipak imala srećan kraj, Ivan za sada nije otkrio da li se na kraju ipak sastao sa devojkom iz Litvanije. S obzirom da Ivan i dalje ne razlikuje ove države, moglo bi se pretpostaviti da ova priča nije imala romantičan epilog.


Ova neobična situacija pokazuje koliko je važno pažljivo planirati putovanja i koliko geografsko znanje može biti od presudnog značaja, posebno kada su u pitanju ljubavni susreti na međunarodnom nivou.

Ivanovu priču pogledajte ovde.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading