EMANUEL MAKRON U BEOGRADU! SRBIJA KUPILA MOĆNE RAFALE! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU!

Autor:

Vesti

30.08.2024

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budite bolje informisani od drugih!

EMANUEL MAKRON U BEOGRADU! SRBIJA KUPILA MOĆNE RAFALE! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU!

Foto: Tanjug/AP

Srpski telegraf u izdanju za četvrtak 29. avgust donosi pregršt važnih i interesantnih priča!

  • EKSKLUZIVNI PAPARACO: SUSRET DRAGANA BOKANA I OSTOJE MIJAILOVIĆA! MILOV FINANSIJER I PREDSEDNIK PARTIZANA NA TAJNOM RUČKU!  Prisustvovao i trener crno-belih Željko Obradović!

Ostoja Mijailović, član Glavnog odbora Srpske napredne stranke i predsednik KK Partizan, bio je na tajnom ručku s vlasnikom KK Budućnost Draganom Bokanom, bliskim prijateljem i finansijerom Mila Đukanovića.

 

  • EMANUEL MAKRON U BEOGRADU! SRBIJA KUPILA MOĆNE RAFALE!

U prisustvu predsednika Srbije Aleksandra Vučića i predsednika Francuske Emanuela Makrona u Palati Srbija sinoć je razmenjeno 12 potpisanih dokumenta o saradnji dveju zemalja u više oblasti, među kojima je i ugovor o nabavci 12 aviona rafal i prateće robe i usluga vredan 2,7 milijardi evra.

 

  • PREMIJER VUČEVIĆ PREDSTAVIO AKCIJU! NAJBOLJA CENA ZA ČAK 700 PROIZVODA! Ušteda i do 22.000 dinara!

Premijer Miloš Vučević, zajedno s ministrom trgovine Tomislavom Momirovićem i ministarkom privrede Adrijanom Mesarović, predstavio je juče akciju "Najbolja cena". Na spisku koji je predstavljen u Vladi Srbije je čak 81 kategorija proizvoda, odnosno suštinski 700 proizvoda tih kategorija ukupno, čije će cene od 1. septembra do 31. oktobra biti snižene do te mere da će biti jeftiniji nego na bilo kojem akcijskom sniženju.

 

  • POTRESNE REČI ČORBINE SUPRUGE! BORO, VRATI SE, NEMOJ DA MI ODEŠ! Dubravka jeca ispred intenzivne!

Frontmen grupe Riblja čorba Bora Ðorđević već nekoliko dana se nalazi u Kliničko-bolničkom centru u Ljubljani, gde je hospitalizovan zbog komplikacija uzrokovanih hroničnom opstruktivnom bolešću pluća. O njegovom stanju dosad se javno oglašavao samo menadžer grupe Bane Obradović, koji je istakao da se Borina porodica ne oglašava u javnosti jer nema šta više da doda. 

 

Republika

Foto: Srpski telegraf

Naslovna strana Srpskog telegrafa za 30. avgust 2024.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading