ŠOK SCENA U JEDNOJ ZGRADI U ŽARKOVU: Ovo do sada nije viđeno, a MOŽE BITI PROTIVZAKONITO (FOTO)

Autor:

Vesti

26.08.2024

20:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Upravnik zgrade bi trebalo da napiše obaveštenje o uklanjanju predmeta

ŠOK SCENA U JEDNOJ ZGRADI U ŽARKOVU: Ovo do sada nije viđeno, a MOŽE BITI PROTIVZAKONITO (FOTO)

Foto: Shutterstock

U zgradi u naselju Žarkovo u Beogradu zabeležena je neobična scena koja je izazvala pažnju i iznenađenje komšija i posetilaca. Naime, ispred vrata jednog stana u hodniku je bila smeštena neobična kombinacija predmeta - veš mašina, frižider, komoda, kao i niz obuće.

 

 

Ova slika je izazvala različite reakcije kod ljudi koji su je videli, a posebno je privukla pažnju jedan detalj - frižider je bio zabravljen katancem, što je izazvalo dodatno čuđenje.

Reakcije komšija

Fotografije ove neobične scene brzo su postale viralne, a komšije i korisnici društvenih mreža su izrazili svoje mišljenje. Neki su izrazili zabrinutost zbog ove situacije, dok su drugi komentarisali da je ovo "izum za svaku pohvalu", uz primese ironije. Takođe, pojedini korisnici su istakli da su slične situacije primećene i u drugim zgradama, ističući da bi trebalo reagovati kako bi se ovi problemi rešili.

"Reci mi da je veš mašina povezana i da radi?", "Ovaj izum je za svaku pohvalu", "Samo klozetska šolja fali!", "Zamisli ideš svakih pola sata po nešto iz frižidera i nosiš svakih pola sata kalauz sa sobom", "Frižider/sef je najbolji", glasili su neki od komentara korisnika mreža, uz koje dodaju i reči osude na račun vlasnika stvari u hodniku.

Protivzakonitost i rešenje problema

Postavljanje predmeta poput veš mašine, frižidera i drugih stvari u zajedničke prostorije zgrade može biti protivzakonito, a korisnici društvenih mreža su istakli da se ovakvi problemi mogu rešiti pozivom komunalne milicije ili upravnika zgrade. Takođe, istaknuto je da bi upravnik zgrade trebalo da napiše obaveštenje o uklanjanju predmeta iz zajedničkih prostorija sa određenim rokom, kako bi se ova neobična situacija rešila na adekvatan način.

 

 

"Zovite komunalce, za ovo dolaze bez problema!", "Upravnik zgrade bi trebao da napiše obaveštenje o uklanjanju predmeta iz zajedničkih prostorija to jest hodnika sa određenim rokom. Ako to stanari ne učine upravnik ili stanari mogu da podnesu prijavu komunalnoj inspekciji pri opštini/gradu koja će sankcionisati vlasnike stvari", "Prijavite komunalnoj miliciji. Hodnici moraju da budu prohodni u svom punom kapacitetu. Kod mene u ulazu su pisali opomene zbog cveća i bicikla", pišu oni.

Ova neobična scena iz zgrade u Žarkovu definitivno je izazvala pažnju, ali je istovremeno pokrenula i pitanja o pravilima stanovanja u stambenim zgradama i odnosu prema zajedničkim prostorijama.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading