VAŽNO ZA SVE BEOGRAĐANE! Ove tri opštine danas ostaju BEZ VODE, spremite se na vreme!

Autor:

Vesti

26.08.2024

07:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Detaljan spisak ulica!

VAŽNO ZA SVE BEOGRAĐANE! Ove tri opštine danas ostaju BEZ VODE, spremite se na vreme!

Foto: Photo by Sasikan Ulevik on Unsplash

Zbog stavljanja u funkciju novog cevovoda na opštini Savski venac, danas od 8 do 20 sati bez vode će ostati pojedini potrošači na teritoriji ove opštine.

Vode neće biti u ulicama Bulevar kneza Aleksandra Karađorđevića, Dedinjska, Vile Ravijojle, Alekse Bačvanskog, Vladimira Gaćinovića, Mladena Stojanovića, Majora Jagodića, Đorđa Radojlovića i Šolina, navodi se na sajtu Beo info. 

Iz "Beogradskog vodovoda", dodaju da su za danas planirani radovi na vodovodnoj mreži na opštini Palilula, zbog čega će od 8.30 do 18 sati bez vode ostati potrošači u ulicama Albanske spomenice, Nikodima Milaša, Milana Tankosića, Ljube Didića, Bistričkoj, Primorskoj i Miroslava Radojčića.

Potrošači u okolnim ulicama mogu osetiti umanjen pritisak vode. Za najnužnije potrebe obezbeđene su auto-cisterne, a mole se potrošači iz ovih delova grada da pripreme neophodnu zalihu vode. 

Radovi su najavljeni i na teritoriji opštine Čukarica, zbog čega će u sutra od 8 do 22 sata bez vode ostati potrošači u ulicama Dobrivoja Jovanovića (sa prilazima i delovima), Živojina Zdravkovića i Jovana Gojkovića.

Kako se dodaje u saopštenju, za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Servisnom centru Grada Beograda na broj 11-0-11 ili na besplatni broj telefona za sve pozive iz fiksne telefonije 0800 11-00-11, a informacije o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na veb-adresi Beogradskog vodovoda. 

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading