"PRETIO JE ŽRTVAMA": Otkriveno zašto se protiv domara-ubice vodio DISCIPLINSKI POSTUPAK! Pre krvoprolića razgovarao s direktorom

Autor:

Svet

21.08.2024

16:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oni koji su ga bolje poznavali tvrde da je bio psihički labilna osoba.

"PRETIO JE ŽRTVAMA": Otkriveno zašto se protiv domara-ubice vodio DISCIPLINSKI POSTUPAK! Pre krvoprolića razgovarao s direktorom

Foto: Shutterstock, Facebook, Printscreen

Mehmed Vukalić

Mehmed Vukalić, koji je osumnjičen da je danas ubio direktora, profesorku i sekretaricu u gimnaziji u Sanskom Mostu, nije nasumično pucao u zaposlene.

Kako pišu Nezavisne novine, on je, noseći automatsku pušku u ruci, ušao u objekat gimnazije i po kabinetima tražio određene osobe, u koje je potom pucao i lišio ih života. U trenutku kada je ušao u kabinet direktora, u blizini se našao pomoćni radnik.

- Bilo je zaista stravičan prizor jer je pucao u direktora i ranio ga. Pritrčao sam da mu pomognem, ali me je u tom trenutku odgurnuo i ispalio još nekoliko metaka u njega - kaže očevidac ovoga događaja za Nezavisne novine.

O motivima zločina se još ne zna ništa pouzdano, ali se nagađa da je ubica s ubijenima odranije imao određene razmirice koje se tiču određenih disciplinskih sankcija kojima je bio izložen zbog neizvršavanja radnih zadataka. Navodno im je i ranije upućivao pretnje.

Inače, za ubicu navode da je bio miran i povučen, da je učestvovao u proteklom ratu, a oni koji su ga bolje poznavali tvrde da je bio psihički labilna osoba. U nekoliko navrata žalio se lokalnim novinarima da je izložen mobingu na radnom mestu.

Razgovor pre masakra

Osumnjičeni za trostruko ubistvo u Sanskom Mostu bio je zaposlen na poziciji domara, a navodno je bio nezadovoljan takvom pozicijom. Domar je, kako N1 saznaje u Sanskom Mostu, upravo pre ovog zločina razgovarao s direktorom o disciplinskom postupku koji se vodio protiv njega. Navodno, povod ovog disciplinskog postupka je bilo neizvršavanje redovnih obaveza. On se navodno nije redovno odazivao na svoje radne zadatke niti je radno vreme provodio na svom radnom mestu.

Podsećamo, jutros su u Sanskom Mostu ubijeni direktor škole Nijaz Halilović, profesorka engleskog jezika Gordana Midžan i sekretarica škole Nisveta Kljunić. U njih je ubica ispalio više metaka iz automatskog oružja i oni su podlegli povredama na licu mesta.

Fotografije ubice objavio je britanski tabloid Miror, ali i lokalni medij Etto.ba.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading