"RAZMIŠLJANJE O METODAMA MUČENJA ZAHTEVA PSIHIJATRIJSKI PREGLED": MILENKO JOVANOV oštro osudio napade SRĐANA ŠKORA na sina predsednika SRBIJE!

Autor:

Vesti

07.07.2024

16:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opozicionar Srđan Škoro, predsednik pokreta "Pobuna", gostujući juče na televiziji KTV, otvoreno je pokazao bezumnu mržnju prema predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i njegovoj porodici.

"RAZMIŠLJANJE O METODAMA MUČENJA ZAHTEVA PSIHIJATRIJSKI PREGLED": MILENKO JOVANOV oštro osudio napade SRĐANA ŠKORA na sina predsednika SRBIJE!

Foto: RTS/printscreen

Član predsedništa SNS - a Milenko Jovanov oglasio se putem socijalne platforme X, putem koje je reagovao na surove izjave u vezi sa sinom predsednika Aleksandra Vučića - Danila.

- Poslednji napad na Danila Vučića pokazuje da je krajnje vreme da neke institucije počnu da rade svoj posao! Ne mislim, pritom, samo na tužilaštvo i policiju, nego i ustanove za lečenje psihički obolelih, pa neka se međusobno dogovore ko je nadležan da reaguje u konkretnom slučaju, ali neko najzad mora da reaguje!

- Nije normalno da se ulicama slobodno kreću kreature koje duševnu ravnotežu postižu time što smišljaju metode mučenja čoveka koji im je kriv samo zato što je sin predsednika države.

 

 

- To što kao najveće mučenje ti likovi vide rad, govori dosta o njima, ali sama činjenica da neko uopšte razmišlja o tome kakvim bi metodama nekoga mučio, zahteva bar psihijatrijski pregled - istakao je Jovanov.

Podsetimo, opozicionar Srđan Škoro demonstrirao je na televiziji KTV vrhunac mržnje prema Aleksandru Vučiću i njegovoj porodici, izrekavši gnusne uvrede na račun sina predsednika Srbije, čime prešavši svaku granicu morala, pristojnosti i ljudskosti. Reakcije javnosti su sve intenzivnije, a mnogi sa političke scene su se odmah oglasili povodom ovog akta nasilja.

Povodom ovog incidenta oglasile su se predsednica Narodne skupštine Srbije Ana Brnabić, o čemu možete više pročitati na našem portalu! 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Zora

07.07.2024 16:50

Strašno je kakve gadosti opozicionarima padaju na pamet.

Jorgovanka

07.07.2024 16:51

On i ne zasluzuje nista drugo sem ostre kazne za napade sina predsednika i to pod hitno.

Tamara

07.07.2024 17:50

Strašno je kakve gadosti opozicionarima padaju na pamet.

Tanja

07.07.2024 19:41

Sramno je delovanje opozicije, pretnje, prizeljkivanje smrti postala je svakodnevnica opozicije, bruka.