VAŽNO ZA SVE BEOGRAĐANE! Zbog radova na Autokomandi menjaju se linije gradskog prevoza - OVO SU SVI DETALJI!

Autor:

Vesti

13.07.2024

06:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radovi će trajati do 30. avgusta.

VAŽNO ZA SVE BEOGRAĐANE! Zbog radova na Autokomandi menjaju se linije gradskog prevoza - OVO SU SVI DETALJI!

Foto: Tanjug/D. GOLL

Usled izvođenja radova na pregledu i popravci elemenata tramvajske pruge na mostu Autokomanda u Bulevaru oslobođenja, doći će do promena u radu linija javnog prevoza od danas do 30. avgusta, saopštio je Sekretarijat za javni prevoz.

Tokom izvođenja radova doći će do obustave tramvajskog saobraćaja u Ulici Vojvode Stepe i Bulevaru oslobođenja, pri čemu će doći do sledećih promena u radu linija: tramvajska linija 5 se pojačava, tramvaji sa linije će saobraćati na skraćenoj trasi: Trg Slavija - Blok 45 i nosiće oznaku 9L.

Tramvajska linija 10 se privremeno ukida, dok će linija 14 saobraćati na kružnoj trasi Bulevar kralja Aleksandra - Resavska - Nemanjina - Trg Slavija - Beogradska i dalje redovno prema terminusu "Ustanička" i nosiće oznaku 14L.

Uspostavlja se i privremena autobuska linija 9A koja će saobraćati na trasi Trg Slavija - Banjica 2, dodaje se u saopštenju.

Promena u radu linija javnog prevoza tokom radova u Bulevaru Mihajla Pupina

Zbog izvođenja radova na redovnom održavanju u Bulevaru Mihajla Pupina (gledano u smeru ka Terazijskom tunelu), od 12. jula, od 22 časa do 14. jula, do 22 časa, doći će do promena u radu linija javnog prevoza, saopštavaju iz Sekretarijata za javni prevoz. 

Radovi se izvode na desnoj strani kolovoza Bulevara Mihajla Pupina (krajnja desna saobraćajna traka), na delu od Ulice Sajmište (smer ka Zemunu), sledećih 300 metara gledano u smeru ka Terazijskom tunelu. Tokom izvođenja radova i dalje će biti zatvorena Ulica Sajmište (smer ka Zemunu i smer ka Terazijskom tunelu).

Tokom izvođenja radova doći će do promene u radu linija JLPP-a i to: 

– vozila na liniji 60 saobraćaće u smeru ka Zelenom vencu Brodarskom ulicom, Zemunskim putem, Vladimira Popovića (pored autobuske okretnice „Novi Beograd /Blok 20/”), internom saobraćajnicom pored hotela „Hajat”, Milentija Popovića, Bulevarom Mihajla Pupina i dalje redovnim trasama, dok će u suprotnom smeru saobraćati redovnom trasom. 

– vozila na linijama 78 i 83 ići će u smeru ka Zemunu Zemunskim putem, Ulicom Vladimira Popovića (pored autobuske okretnice „Novi Beograd /Blok 20/”), internom saobraćajnicom pored hotela „Hajat”, Milentija Popovića, Bulevarom Mihajla Pupina i dalje redovnim trasama, dok će u suprotnom smeru saobraćati redovno.

I dalje funkcioniše stajalište „Staro sajmište 1” (smer ka Zemunu) u Ulici zemunski put, na poziciji oko 130 metara posle zone raskrsnice sa Ulicom Sajmište za linije 60, 78 i 83.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading