NOVAK NA NASLOVNOJ STRANI MODNOG MAGAZINA! Dokaz da je neponovljiv

Autor:

Vesti

11.07.2024

18:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pričao je o raznim bitnim temama.

NOVAK NA NASLOVNOJ STRANI MODNOG MAGAZINA! Dokaz da je neponovljiv

Foto: www.profimedia.rs

Popularni svetski magazin Vog ovog meseca je odlučio da svoju naslovnu stranu posveti srpskom teniseru Novaku Đokoviću. Na ovoj impresivnoj naslovnoj strani dominira slika našeg tenisera, uz snažnu poruku - "Najveći svih vremena". Novak je izjavio da je ovo za njega potpuno novo iskustvo, te da je oduševljen što je dobio priliku da bude deo ovog projekta.

"Nikada nisam uradio ništa ovako. Ovo je super", rekao je Đoković kada je stigao na snimanje. Očigledno je da je Novak bio oduševljen ovom prilikom i da je uživao u svakom trenutku provedenom na setu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue Adria (@vogue.adria)

 


U svom razgovoru za Vog, Novak je pokrio različite teme koje će čitaoci imati prilike da pročitaju. Ovaj intervju će sigurno otkriti nove i zanimljive detalje o životu i karijeri ovog poznatog sportiste.

Novak Đoković je već duže vreme jedan od najvećih imena u svetu tenisa, ali i van teniskih terena. Njegova posvećenost, mentalna snaga i neverovatna fizička forma su ono što ga izdvaja od ostalih sportista. Njegova borba za pravdu i jednakost, kao i njegov humanitarni rad, čine ga uzorom mnogima širom sveta.

Ova naslovna strana je još jedan dokaz koliko je Novak Đoković cenjen i poštovan širom sveta. S obzirom na to da je Vog jedan od najuticajnijih modnih magazina, ovo je takođe priznanje Novaku i van sportskih krugova.

Novak Đoković je definitivno ostavio veliki trag u svetu sporta, ali i van njega. Njegova pojava na naslovnici ovog prestižnog magazina samo je još jedan dokaz koliko je on važan i inspirativan lik u današnjem društvu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading