ZNAO SAM DA ĆE MI BITI POTREBNO ČUDO, ALI NISAM PRIČAO SA NOVAKOM: Aleks de Minor otkrio s kim je razgovarao pre predaje meča Đokoviću!

Autor:

Sport

10.07.2024

15:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On je objasnio da se povredio baš na meč lopti u osmini finala protiv Artura Filsa.

ZNAO SAM DA ĆE MI BITI POTREBNO ČUDO, ALI NISAM PRIČAO SA NOVAKOM: Aleks de Minor otkrio s kim je razgovarao pre predaje meča Đokoviću!

Foto: www.profimedia.rs

Najbolji teniser Australije Aleks de Minor iznenadio je sve svojom odlukom da preda meč četvrtfinala Vimbldona Novaku Đokoviću zbog povrede koju je doživeo u osmini finala. Na hitnoj konferenciji za medije koju je sazvao on je objasnio da se povredio baš na meč lopti u osmini finala protiv Artura Filsa.

De Minor je izrazio svoje frustracije povredom, ističući da je znao da mu je potrebno čudo jutros kako bi mogao da igra. Ova situacija je izazvala različite reakcije među teniskim ljubiteljima, a Novakov rival je bio skrhan zbog predaje. Sada će Novak Đoković imati dodatno vreme da se pripremi za svoj naredni meč, dok će ljubitelji tenisa sa nestrpljenjem iščekivati ishod poslednjeg četvrtfinalnog duela na Vimbldonu.

- Čuo sam krckanje - rekao je De Minor, opisujući trenutak povrede.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Morao da odustane: Aleks de Minor

To je bila prva informacija koja je stigla do srpskog tenisera Novaka Đokovića, koji se spremao za četvrtfinalni susret. Australijanac je već neko vreme znao da neće moći da igra ali je to držao u tajnosti. Duduše ne od svih, ali sa Novakom nije direktno pričao.

- Znao sam da će mi biti potrebno čudo jutros i znao sam da neću igrati. Video sam Novakovog menadžera i rekao sam mu da neću igrati, ali nisam imao prilike da pričam sa Novakom - naglasio je De Minor.

Srpski teniser Novak Đoković će sada bez borbe čekati boljeg iz poslednjeg četvrtfinala, u kojem će se sastati Tejlor Fric i Lorenco Museti. Ovo je bila prilika za Novaka da se ponovo suoči sa De Minorem, s obzirom da su imali zakazan svoj prvi susret na travi i prvi susret od kada je Australijanac postao Top 10 igrač. Ipak, povreda je sprečila ovaj duel, ostavljajući Novaka da saznaje svog narednog protivnika na Vimbldonu na nešto drugačiji način.



Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading