SLIKALA SE NA PLAŽI I OBRUKALA SE ZA CEO ŽIVOT: Jedan detalj pokrenuo je lavinu komentara - SMEHOTRES (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova žena je želela da napravi savršenu uspomenu sa plaže, ali nije očekivala ovo!

SLIKALA SE NA PLAŽI I OBRUKALA SE ZA CEO ŽIVOT: Jedan detalj pokrenuo je lavinu komentara - SMEHOTRES (VIDEO)

Foto: Printscreen/TikTok/ madimarotta

Plaža

Tokom odmora u Majamiju, Madi Marota doživela je nezgodnu situaciju koja je postala viralna na društvenim mrežama. Dok je pokušavala da zabeleži savršenu uspomenu sa plaže Saut Bič, neočekivani događaj ju je iznenadio.

Plaža, pesak i tirkizna voda često su idealna pozadina za fotografisanje tokom odmora. Mnogi ljudi troše vreme na slikanje kako bi zabeležili predivne trenutke na ovakvim destinacijama.

Neočekivani detalji

Nažalost, Madi nije bila svesna neočekivanog detalja koji je upropastio njen planirani kadar. Dok je pozirala, žena u pozadini nije bila obaveštena o njenim namerama, te je nehotice unela neočekivanu dinamiku u fotografiju.


Viralni hit na društvenim mrežama

Madi je ubrzo shvatila da je njena fotografija postala predmet urnebesnih komentara na društvenim mrežama. Kada je podelila svoju priču na TikToku, njen neplanirani trenutak postao je viralni hit, privlačeći pažnju mnogobrojnih korisnika.

Mnogi korisnici društvenih mreža istakli su ovu priču kao "najbolji TikTok snimak koji su ikada videli", dok su prijatelji devojke pružili podršku kroz urnebesne poruke. Ova neobična situacija postala je tema brojnih komentara i reakcija na internetu, prenosi "Alo".

Ovaj neplanirani trenutak na plaži Saut Bič postao je viralni hit na društvenim mrežama, pokazujući koliko neočekivani detalji mogu dodati neobičnu dinamiku u fotografije sa odmora. Madi je uspela da sačuva smisao za humor i da podeli svoje iskustvo sa svetom, što je izazvalo veliku pažnju korisnika interneta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading