VOZAČ KABRIOLETA LJUDE DOVEO DO SUZA, ALI OD SMEHA! Evo šta je uradio dok se tokom pljuska zadesio u beogradskoj gužvi! (VIDEO)

Autor:

Vesti

30.05.2024

20:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kišno popodne u Beogradu donelo je i nešto neobično - snimak koji je baš vredan pažnje.

VOZAČ KABRIOLETA LJUDE DOVEO DO SUZA, ALI OD SMEHA! Evo šta je uradio dok se tokom pljuska zadesio u beogradskoj gužvi! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Instagram/serbialive_beograd

Video koji je osvanuo na društvenim mrežama mogao bi nam konačno pružiti odgovor na pitanje: Šta radi vozač kabrioleta kada pada kiša?

 

Snimak objavljen na Instagram stranici "serbialive_beograd" postao je pravi hit među korisnicima.

 

Naime, tokom popodneva, Beograd je zahvatila kiša, što je rezultiralo uobičajenom gužvom u saobraćaju i bežanijom po ulicama. Međutim, kišno popodne donelo je i nešto neobično - snimak koji je vredan pažnje.

Na videu se jasno vidi vozač kabrioleta koji umesto da podiže krov, otvara šareni kišobran i to dečji. Ovaj neobičan prizor nije samo oduševio, već i nasmejao mnoge korisnike društvenih mreža. Reakcije su bile raznolike, ali je većina izrazilo divljenje za ovaj inventivni pristup borbi sa nepogodama.

Podsećamo, pljusak praćen grmljavinom danas se sručio na Beograd, a na udaru su bili i mnogi drugi delovi zemlje.

Snimci nevremena i grada zabeleženi su na putu Ub-Lajkovac, a sudeći po njima u pitanju je snažan pljusak.

Republički hidrometeorološki zavod Srbije najavio je u narednih sat vremena pljuskove sa grmljavinom u Beogradu. U pojedinim delovima prestonice mogu biti intezivni, ali neće samo oni biti na udaru.

- Jaka konvektivna oblačnost koja uslovlјava intenzivne plјuskove sa grmlјavinom sa području Srema i Bačke u narednih sat vremena premeštaće se ka srednjem Banatu. Na području Beograda u narednih sat vremena plјuskovi sa grmlјavinom, koji u pojedinim delovima grada mogu biti intenzivniji (sremski i banatski delovi Beograda).

 

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading