ŠOKANTAN PRIZOR NA BANOVOM BRDU! Na krovu osmospratnice "stoji" plinska boca - Beogradađani NE MOGU DA VERUJU (FOTO)

Autor:

Vesti

19.01.2023

16:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Građani su ogorčeni bahatošću svojih komšija.

ŠOKANTAN PRIZOR NA BANOVOM BRDU! Na krovu osmospratnice "stoji" plinska boca - Beogradađani NE MOGU DA VERUJU (FOTO)

Foto: Printscreen/Twitter/Сава Савановић

Društvenim mrežama kruži fotografija na kojoj se vidi kako se na krovu zgrade nalazi ni manje ni više nego plinska boca.

Jedan zabrinuti sugrađanin je podelio fotografiju koja je, navodno, zabeležena u Ulici Toše Jovanovića na Banovom brdu u Beogradu, pa je čak rešio i da "prijavi problem".

- Poštovani, viđao sam po krovoima svašta, od Deda Mraza do odžačara. OVO mi je FASCINACIJA. Plinska boca na krovu OSMOSPRATNICE u Toše Jovanovića 18 - stoji u objavi korisnika društvene mreže Tviter.

 

 

Iz sistema "Prijavi problem" grada Beograda su odmah reagovali i potvrdili da je prijava evidentirana i prosleđena inspekciji.

Većina građana nije propustila da prokomentariše ovu objavu na Tviteru i izrazi svoje "ogorčenje bahatošću svojih sugrađana".

Foto: Printscreen/Twitter/Сава Савановић

Plinska boca na krovu zgrade

 

Ipak, bilo je i onih koji su opravdavali ovaj slučaj izlažući da se najverovatnije radi o popravci krova za koju su potrebni brener i plinska boca.

- Kapiram da rade kondor, pa im zato i treba plinska boca, medjutim najveci problem u Srbiji kao i u mnogim africkim i azijskim zemljama, je ne vodjenje racuna o bezbednosti, kako radnika, tako i okoline. Od kako sam poceo da radim, to je tako kod nas. Inspekcije 0 - naveo je jedan korisnik Tvitera.

Sve u svemu, ovako nešto ne bi trebalo da bude praksa u naseljenim područjima, jer bi moglo doći do tragedije, a građani iz Ulice Toše Jovanovića upozoravaju da se odmah pored te zgrade nalati teren, gde svakodnevno mladi ljudi polažu za trenere. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading