PORAŽAVAJUĆA ISTINA O OBRAZOVANJU ANELI AHMIĆ: Evo šta je završila od ŠKOLE - neće vam biti DOBRO!

Autor:

Zadruga

20.01.2024

11:50

Izjava Aneli Ahmić boli koliko je glupa!

PORAŽAVAJUĆA ISTINA O OBRAZOVANJU ANELI AHMIĆ: Evo šta je završila od ŠKOLE - neće vam biti DOBRO!

youtube.com/Zadruga Official

Komentari (6)

Loading
Snezana

20.01.2024 12:09

Tako i deluje. Bas tako!

Odgovori 12 2
Vidi se

20.01.2024 12:31

Vidi se i čuje da je neobrazovana (jedino joj dobro idu svađe i prostačko vređanje ). Kakva sramota i poniženje. Zna li ona u kojem veku živi ? Danima je Mićo i Đedović podučavaju šta i kad treba reći ali ona ne može da zapamti skoro ništa. Jedino je upamtila Mićin savet da kaže za Alena da je majka to rekla samo zato što nije volela Janjuša i Janjuš će "progutati" tu priču. Baš zanimljivo! 31. 12. majka ne voli Janjuša a šalju mu cveće za sahranu brata, uključuju dete u video poziv i primaju novac od Janjuša da kupe poklon detetu. Kaksv blam i kakve laži majke i sestre. Sve se desilo u nekoliko dana, od pozdrava za Alena do prihvatanja novca od Janjuša. Ko je ovde glup, lud ...? Ko laže?

Odgovori 10 8
Bata Laki

20.01.2024 13:48

Ima školu prostitutsku made in Bujanovac istu onu koju ima i njena koleginica sa posla Aljeks. Ne samo što je glupa i neobrazovana već je i ružna, tako da nema ni jedan adut ...

Deset u pola

20.01.2024 15:55

Ja znam bezbroj fakultetski obrazovanih bez posla ,dok posao voditelja obavljaju Dalila ,Tara,Milica,Sanja ,ne zna se koja je gora od koje.Nekada je to bio prestizan poziv za koje je trebalo visoko obraozvanje ,poznavanje nekoliko stranih jezika a sada ih kupe iz rijalitija.Tako da je Aneli bila najiskrenija.Ako su nekome sudjene pare on ce ih zaraditi i bez osnovne skole.U Bosni mesar najbogatiji covjek regiona.

dušanka

22.01.2024 17:28

NAJVEĆE RAZOČARANJE MI JE JANJUŠ ZBOG POMIRENJA I PRIHVATANJE LAŽI OVE ZMIJE...NITI JE LEPA, NITI JE ZGODNA, GLUPA KAO ONA ATVAR, ČEK SE I NE STIDI TOGA,,,PROBLEMATIČBA U SVAKOM POGLEDU...AKO JE TO NJEGOV IZBOR, POSLE SVEGA ŠTO MU SE DESILO...ŽALOSNO I JADNO...MAJA MARINKOVIĆ JE ZA NJU BOGINJA...PORED SVIH GLUPOSTI I SKANDALA KOJE JE PRAVILA...VIŠE MI SE I NE GLEDA ELITTA...RAZOČARANA SAM...

Zana

28.01.2024 18:49

Zasto se neobrazove zene ne obrazuju, namesto sto trose ko zna kako dobijeni novac na operacije noseva, grudi, usana ,straznjice , na tetoviranja , firmiranu garderobu....a nemaju ni osnovna znanja iz osmogodisnje skole ? Sminka i garderoba neobrazovanu zenu ne cini uspesnom zenom niti damom , niti drustveno bitnom !