NEBENZJA OPASNO ZAGRMEO POSLE SRAMNOG GLASANJA: Stao u odbranu SRPSKOG naroda i Vučića, žestoko odbrusio NEPRIJATELJIMA Srbije!

Autor:

Svet

23.05.2024

17:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Čuli smo danas da ova rezolucija treba da smanji jaz, ali je ono ustvari pokazalo koliko je svet podeljen", rekao je Nebenzja

NEBENZJA OPASNO ZAGRMEO POSLE SRAMNOG GLASANJA: Stao u odbranu SRPSKOG naroda i Vučića, žestoko odbrusio NEPRIJATELJIMA Srbije!

Foto: Printscreen/Youtube/ Tanjug News Agency official

Posle donošenja Rezolucije oglasio se ruski predstavnik.

Vasilij Nebenzja je rekao na početku obraćanja upozorio predsedavajućeg da Vučić nije predstavnik Srbije, već predsednik Srbije, i da je potrebno da mu se obraćaju sa dužnim poštovanjem.

- Danas smo prisustvovali tužnom poglavlju UN. Ovo je još jedna potvrda laži elita iz BiH i njihovih zapadnih saveznika da se zanemari konsenzus u BiH. Jednakost entiteta i tri naroda je srž Dejtonskog sporazuma.

- Procedura predlaganja rezolucije nije ispoštovana, već je to urađeno od strane "grupe prijatelja" koji su uputili sopstveni predlog.

- Evo Holandija je glasala za Rezoluciju. Njihov bataljom je imao sramnu ulogu u Srebrenici. Bilo je mnogo krvavih tragedija u BiH među sva tri naroda. Mi ovo vidimo kao dodatnu pretnju po mir, ciničnu i licemernu.

- Čuli smo danas da ova rezolucija treba da smanji jaz, ali je ono ustvari pokazalo koliko je svet podeljen.

- Donošenje ove rezolucije je pirova pobeda za njene sponzore. Ako im je cilj bio da podele GS UN, onda su u tome briljantno uspeli - zaključio je Vasilij Nebenzja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading