SERIJSKI UBICA NA SLOBODI! Otkriveno 12 tela u jezeru Ledi Berd u Ostinu

Autor:

Svet

22.04.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sumnje u vezi sa serijskim ubicama

SERIJSKI UBICA NA SLOBODI! Otkriveno 12 tela u jezeru Ledi Berd u Ostinu

Foto: RINA


Pronalazak dva tela u jezeru Ledi Berd u Ostinu u aprilu ove godine samo je dodatno rasplamsao glasine o mogućem prisustvu serijskog ubicu u Teksasu. Iako policija tvrdi da ne postoji serijski ubica, ovakva otkrića su izazvala zabrinutost među lokalnim stanovništvom.

Brojne smrti u jezeru

Do sada je ukupno pronađeno 12 tela u jezeru Ledi Berd od 2022. godine, što je izazvalo dodatnu pažnju i spekulacije javnosti. Iako policija tvrdi da su smrti verovatno slučajna utapanja zbog blizine jezera popularnim noćnim mestima, glasine o mogućem "ubici iz Kišne ulice" i dalje kruže, naročito nakon najnovijih otkrića.

Sumnjive smrti

Iako su neke smrti isključene kao sumnjive, poput smrti Rikija Parksa, Kristofera Gutiereza, Kajla Torntona i Kristofera Hejs-Klarka, postoji nekoliko slučajeva koji su i dalje predmet istrage. Na primer, prvo telo pronađeno ispod mosta 9. aprila opisano je kao rezultat "srčanog zastoja", ali policija i dalje istražuje ovu smrt. Takođe, smrt Džosua Morena, koji je upucan dok je vozio i njegovo vozilo sletelo u jezero, takođe je predmet istrage.

Reakcija lokalnog stanovništva

Lokalno stanovništvo je zabrinuto zbog broja smrti u jezeru Ledi Berd, a jedna barmenka je izjavila da joj je teško da prihvati da nema nečeg mračnijeg u igri, imajući u vidu "ogromnu količinu ljudi koji su pronađeni mrtvi". Grad Ostin je najavio dodatne bezbednosne mere, poput osvetljenja i postavljanja ograde oko jezera, kako bi se povećala sigurnost posetilaca.

Stručna mišljenja

Stručnjaci ističu da su glasine o smrtima u jezeru Ledi Berd slične teorijama zavere koje se šire u gradovima širom zemlje. Dr Karsten Andresen sa Univerziteta St. Edvard naglašava da je ljudska priroda sklona traženju uzoraka, dok istovremeno društvene mreže omogućavaju brzo širenje ovakvih glasina. Andresen takođe ističe da je Ostin poznat po prekomernom konzumiranju alkohola, što može dovesti do rizičnih situacija.

Ovo je samo deo priče o jezeru Ledi Berd u Ostinu, a istraga i dalje traje kako bi se utvrdile tačne okolnosti svake smrti.

(Dejli Mejl)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading