KOSTA KECMANOVIĆ POKRENUO LAVINU? Još jedan dečak pucao na drugare, a kamera zabeležila jezive prizore - šta se ovo dešava sa našom decom?!(VIDEO)

Autor:

Svet

06.10.2023

08:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedna stravična pucnjava u kojoj je dečak uperio pištolj u svoje vršnjake. Srbija je već mesecima zavijena u crno zbog sličnog događaja.

KOSTA KECMANOVIĆ POKRENUO LAVINU? Još jedan dečak pucao na drugare, a kamera zabeležila jezive prizore - šta se ovo dešava sa našom decom?!(VIDEO)

Foto: Shutterstock, Privatna arhiva

Snimak sa nadzorne kamere i poziv 911 otkrivaju haos koji je nastao kada je 11-godišnjak upucao dvojicu tinejdžera od 13 godina na treningu fudbala na Floridi.

Na snimku se vidi kako dečak trči prema automobilu, gde je zgrabio pištolj i počeo da puca, prenosi NBC Miami.

Izgleda da je svađa eskalirala i dovela do ovog nasilnog sukoba. Važno je da su dvojica ranjenih tinejdžera prevezena u bolnicu i da je njihovo stanje stabilno. Međutim, posledice ovog incidenta će sigurno ostati prisutne u njihovim životima.

Policija je stigla na lice mesta u ponedeljak oko 20.30 sati nakon što je navodno svađa dovela do sukoba.

Šef policije Majk Mekkinli rekao je da je dečak otišao do auta majke i zgrabio neobezbeđen pištolj, pre nego što je upucao jednog 13-godišnjaka u rame i drugog u torzo.

Činjenica da je 11-godišnjak imao pristup neobezbeđenom pištolju i da je koristio oružje na ovako mladom uzrastu je alarmantna. Sličan događaj zabeležen je i u Srbiji kada je Kosta Kecmanović pucao na svoje školske drugare.

Šef policije Mike McKinley ističe da mladi koriste oružje kako bi rešavali svoje probleme, a ovo je samo jedan od mnogih slučajeva koji ukazuju na hitnu potrebu za boljom kontrolom oružja i edukacijom o sigurnom rukovanju oružjem.

Takođe je važno istaći da majci osumnjičenog dečaka prete tužbe zbog toga što je ostavila pištolj na dostupnom mestu. Sigurnoću oružja i njegovo čuvanje su od suštinskog značaja kako bi se sprečile ovakve tragedije. 

Podsetimo, Srbija je već mesecima zavijena u crno kada je Kosta Kecmanović pucao na svoje školske drugare i čuvara Dragana. 

Kosta Kecmanović je upao u školu u 8.40 časova kada je sa vrata pucao u čuvara Dragana Vlahovića, a onda usmrtio i tri devojčice u holu.

Svoj krvavi pohod nastavio je u kabinetu za istoriju gde je ubio šest učenika, ranio petoro i nastavnicu istorije Tatjanu Stevanović.

Nakon masakra, Kosta je izašao u dvorište škole odakle je pozvao policiju i prijavio se. Dečak-ubica je bio do detalja upoznat sa procedurama i zakonom što govori činjenica da je izvukao šaržer iz oružja i odaljio ga od svog tela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Pers

07.10.2023 08:32

Napredna politika je uzela maha…. Intelektualca i deciju emisiju na 250 mts napredna kanala ne kozes da vidis ali probisveta u svakom trenutku mozes. Pa mene su dosli da vode u zatvor sto nisam platio kaznu za pojas, krimosa Radiicica pusti a nadjeno mu 5 miliona eura oruzija….. dosao djavo po svoje