NOVI DETALJI BRUTALNOG UBISTVA: Žena izbola NOŽEM muža dok je spavao u dnevnom boravku! Nije birala gde UDARA!

Autor:

Svet

12.09.2024

14:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njoj je pritvor predložen zbog opasnosti da bi boravkom na slobodi moglo doći do uznemiravanja javnosti

NOVI DETALJI BRUTALNOG UBISTVA: Žena izbola NOŽEM muža dok je spavao u dnevnom boravku! Nije birala gde UDARA!

Foto: Printscreen/Facebook

Postupajući tužilac Tužilaštva KS predložio je Kantonalnom sudu u Sarajevu određivanje jednomesečnog pritvora Dženani Jahić osumnjičenoj za ubistvo supruga na okrutan način, saopšteno je iz Tužilaštva KS.

Pritvor je predložen zbog opasnosti da bi boravkom na slobodi osumnjičene moglo doći do uznemiravanja javnosti.

Sumnĵiči se da je nožem usmrtila supruga dok je spavao u dnevnom boravku.

Smrt oštećenog je nastupila, nakon što ga je osumnjičena nožem ubola više puta u predelu vrata, grudnog koša i ruku, preneo je Avaz.

Ko je ubijeni muškarac?

Ubijeni muškarac je Senad Jahić, od kojeg se emotivnom porukom oprostila Lejla Zvizdić, urednica Redakcije jutarnjeg programa BHT1.

- Čovek kojeg je noćas na Alipašinom Polju ubila supruga bio je naš kolega, šef rasvete Senad Jahić. Ceo dan očekujem informaciju više o motivu, a zapravo je potpuno nevažno sve osim samog čina ubistva.

Tražim verovatno potvrdu kružećih informacija da je bila psihički nestabilna, a sam akt govori da jeste. Ko bi psihički uravnotežen nožem bilo kome brutalno naneo višestruke i smrtonosne ubode?

Analizirajte koliko su intenzivirana ubistva. U ovom nesređenom društvu posutom fekalijama, okruženi smo ozbiljno bolesnim ljudima koje sistem ne opservira adekvatno.

Ljudi bez nadzora, mimo adekvatnih ustanova, a vrlo često bez terapije. I ključna stvar - dok god je odlazak psihologu, psihiterapeutu ili psihijatru tabu tema i stvara bojazan od stigmatizacije - biće nam sve gore.

To mora biti normalizovano kao odlazak internisti, pulmologu, gastroenterologu! Temelj zdravlja je mentalno! Druže naš, potraži svoj mir - poručila je Lejla Zvizdić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading