OVO JE MUŠKARAC KOG JE UBILA ŽENA U ALIPAŠINOM POLJU: Ubadala ga nožem dok nije izdahnuo! "Druže naš, potraži svoj mir"

Autor:

Svet

12.09.2024

00:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Koleginica se oprostila potresnim rečima

OVO JE MUŠKARAC KOG JE UBILA ŽENA U ALIPAŠINOM POLJU: Ubadala ga nožem dok nije izdahnuo! "Druže naš, potraži svoj mir"

Foto: Printscreen/Facebook

Žena Dž. J. (48) u toku noći ubila je svog supruga S. J. (58) u stanu u sarajevskom naselju Alipašino Polje.

Ona je svog supruga više puta ubola po telu. Istražitelji utvrđuju motiv ubistva, a u međuvremenu je otkriven identitet ubijenog.

Radi s o Sanelu Jahiću, od kojeg se emotivnom porukom oprostila Lejla Zvizdić, urednica Redakcije jutarnjeg programa BHT1.

- Čovek kojeg je noćas na Alipašinom Polju ubila supruga bio je naš kolega, šef rasvete Senad Jahić. Ceo dan očekujem informaciju više o motivu, a zapravo je potpuno nevažno sve osim samog čina ubistva.

 

 

Tražim verovatno potvrdu kružećih informacija da je bila psihički nestabilna, a sam akt govori da jeste. Ko bi psihički uravnotežen nožem bilo kome brutalno naneo višestruke i smrtonosne ubode?

Analizirajte koliko su intenzivirana ubistva. U ovom nesređenom društvu posutom fekalijama, okruženi smo ozbiljno bolesnim ljudima koje sistem ne opservira adekvatno. Ljudi bez nadzora, mimo adekvatnih ustanova, a vrlo cesto bez terapije. I ključna stvar - dok god je odlazak psihologu, psihiterapeutu ili psihijatru tabu tema i stvara bojazan od stigmatizacije - biće nam sve gore.

To mora biti normalizovano kao odlazak internisti, pulmologu, gastroenterologu! Temelj zdravlja je mentalno! Druže naš, potraži svoj mir - poručila je Lejla Zvizdić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading