OTKRIVEN IDENTITET DRŽAVLJANKE SRBIJE (30) KOJA JE PROTERANA IZ BIH! Proglašena je VELIKOM pretnjom po bezbednost zemlje!

Autor:

Svet

12.09.2024

10:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona poseduje i dokumente Francuske, a bila je privremeno nastanjena u Ilijašu

OTKRIVEN IDENTITET DRŽAVLJANKE SRBIJE (30) KOJA JE PROTERANA IZ BIH! Proglašena je VELIKOM pretnjom po bezbednost zemlje!

Foto: youtube.com/AVAZ TV

Policija BiH na terenu

Sprovodeći pojačane operativne mere kontrole kretanja i boravka stranaca na području BiH, pripadnici Službe za poslove sa strancima BiH, u saradnji s Obaveštajno-sigurnosnom agencijom BiH, pronašli su na području Sarajeva državljanku Srbije M. N. (30), koja je proglašena pretnjom po nacionalnu bezbednost BiH.

Kako je saopšteno iz Službe za poslove sa strancima BiH, izrečena joj je mera proterivanja sa zabranom ulaska u BiH u periodu od pet godina.

- Ova osoba se dovodi u vezu s "radikalnim sledbenicima selefizma" u BiH, te je u cilju osiguranja izvršenja mere proterivanja i ograničenja kretanja, zbog pretnje nacionalnoj sigurnosti BiH, smeštena pod nadzor u Imigracioni centar i u najskorije vreme biće udaljena iz BiH - navodi se.

Kako se nezvanično saznaje, radi se o N. Mustafić, rođenoj u Nišu, koja poseduje i dokumente Francuske, a bila je privremeno nastanjena u Ilijašu, piše Avaz.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading