PANIKA U OMILJENOM LETOVALIŠTU SRBA! Voda se sliva niz ulice u more, svima stigao SMS UPOZORENJA! (VIDEO)

Autor:

Svet

10.09.2024

19:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saobraćaj je otežan...

PANIKA U OMILJENOM LETOVALIŠTU SRBA! Voda se sliva niz ulice u more, svima stigao SMS UPOZORENJA! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter/Rade Fantastični

U omiljenom srpskom letovalištu Pefkohori, zabeležena je poplava na ulicama, kiša koja je padala, slivala se sa ulice u more. Loše vreme pogodilo je Atiku, gde se nebo otvorilo nešto posle 17.30, donoseći obilne kiše na zapadu, a posledice su se proširile na sve oblasti.

 

 

Saobraćaj je već otežan, a problemi u snabdevanju električnom energijom primećeni su u raznim oblastima poput Psihiko, Filotei, Poligono, Lamprini i Kipseli. Jaka kiša je pogodila centar Atine, a ulice su poplavljene i u drugim delovima grčke prestonice, kao što su Ampelokipi, Kerameikos i Kipseli.

Upozorenje "112" u severnoj Grčkoj

Nekoliko sati kasnije, stanovnicima Istočne Makedonije, Trakije, Tasosa, Samotrakije, Limnosa i Agios Efstratija upućeno je upozorenje sa "112" o opasnim vremenskim pojavama koje se očekuju da će "pogoditi" u utorak rano uveče. Takođe, od stanovnika pojedinih područja se traži da ograniče kretanje.

Preko 15.000 udara groma od jutros

Meteo stanice Nacionalne opservatorije zabeležile su preko 15.000 udara groma (15.683) od utorka ujutru do 18.45 časova. Predviđaju se jake kiše i nevreme do večernjih sati utorka u zapadnoj Makedoniji, Tesaliji, Sporadima i Eviji, a od večernjih sati do podne u sredu nevreme će biti aktivno u centralnoj i istočnoj Makedoniji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading