SRBIN OSTAVIO AUTO S OTVORENIM PROZOROM U SPLITU,A ONDA JE KRENULA OLUJA! Pogledajte šta su mu Hrvati uradili (FOTO)

Autor:

Svet

10.09.2024

09:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Automobil beogradskih registarskih tablica, ostao je parkiran u Splitu s otvorenim prozorom

SRBIN OSTAVIO AUTO S OTVORENIM PROZOROM U SPLITU,A ONDA JE KRENULA OLUJA! Pogledajte šta su mu Hrvati uradili (FOTO)

Foto: pixabay.com

Na Instagram stranici 192 rs objavljen je apel vlasniku automobila beogradskih registracija koji ga je parkirao u Splitu s otvorenim prozorom. 

Onda je krenulo nevreme, a ono što su mu građani uradili, danas je glavna tema u gradu i da nema fotografije niko ne bi verovao da su Hrvati spremni na takav potez.

- Automobil beogradskih registarskih tablica, ostao je parkiran u Splitu s otvorenim prozorom, građani su folijom zaštitili automobil zbog jakog nevremena. Vlasnik automobila je naverovatnije otišao na jedrenje i zaboravio da zatvori prozor. Ako prepoznajete vlasnika po registarskim oznakama, obavestite ga - stoji u objavi na Instagramu.

Usledili su brojni komentari hvale, a objavljeno je i da je vlasnik pronađen.

"Javljeno vlasniku, već je zatvoren prozor. Nije ništa razbijeno, niti fali nešto iz auta. Svaka čast osobi koja je zaštitila auto na ovakav način", "Ovo je za svaku pohvalu", "Da je više ovakvih ljudi kod nas i kod komšija gde bi nam bio kraj", "Svaka čast Splićanima", "Bravo za braću Hrvate", "Svaka čast", nizali su se komentari.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Podsetimo, juče i danas je Dalmaciju zahvatilo nezapamćeno kišno nevreme praćeno grmljavinom, što je izazvalo probleme u mnogim primorskim gradovima.

Obilne padaline su uzrokovale poplave na ulicama, pri čemu je niz vozila završio pod vodom.

Tako su se niz stepenice u Dubrovniku slivale velike količine vode, a situacija je dodatno bila otežana izbijanjem vode iz šahtova.

Lapadska obala u Dubrovniku takođe je bila potopljena, pri čemu su građani prijavili odrone na više lokacija. Voda je prodrla u niz objekata, među kojima se ističe Inina benzinska stanica.

Uprkos tome što je i sam Stradun bio pod vodom, turisti nisu odustali od šetnje, hrabro hodajući kroz duboku vodu. Ova neobična slika nije omela turiste u uživanju u lepotama grada.

Podsetimo, u Istri i Makarskoj je snažno nevreme potopilo puteve, a na Krku je olujno nevreme potopilo brod.

Velika promena vremena stigla je tokom noći u Hrvatsku i donela obilnu kišu duž obale.  Nakon toplotnih talasa i temperatura iznad 30 stepeni, ponedeljak je doneo pravu jesen.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading